Heerlijk materiaal

Fijn materiaal en goede pasvorm

Super fijn en comfortabel

Super fijn en comfortabel en zo mooi om iets goed te doen voor t milieu

Fijn materiaal

Draagt erg prettig

super mooi

Piefpafpoef t-shirt op de mat. Ze willen wel heeel heel heel graag dat je dr wat over slap ouwehoerd

Ongelooflijk draagcomfort

Deze had ik veel eerder moeten gaan dragen. Zeer tevreden...

Prima confortabele onderbroeken.

Had ik maar eerder geprobeerd.

Topkwaliteit!

Heel tevreden met de producten van Bamboobasics. Snelle levering en goede kwaliteit!

Ik wil niet meer anders!

Heb een setje onderbroeken gekocht om het uit te proberen en ben zeker enthousiast! Het is zo zacht en zit super lekker. Doordat het ademend en vochtregulerend is, voelt het ook gewoon goed; geen last van irritaties/zweet. Het is even een investering (voor mij als student), maar het is het waard en je bent milieuvriendelijk bezig! Wil beetje bij beetje ook de rest vervangen met jullie producten.

Zit heerlijk, past goed! Snelle levering ook,

Zit heerlijk, past goed! Snelle levering!

uitstekend

Ik heb meerdere shirts bested en ontvangen. Met een shirt was kort daarna een 'probleem'. dat is bijzonder sportief opgelost door het BAmboo BAscis. Dus naast het feit dat de shirts geweldig dragen, is de service ook optimaal!

Comfortabel en snel geleverd

Mijn bestelling was snel geleverd. De artikelen die ik heb besteld zitten super comfortabel! Mijn collectie gaat zeker uitgebreid worden.

het produkt is goed en het zit lekker

goede pasvorm en zit goed

Snelle levering, zit heerlijk en. Lijft mooi in de was!

Lekker zacht

Mooi spul en snel geleverd.

Zeer zacht en comfortabel

Ik wou dat de beha net iets strakker zat en niet zo snel uitrekte, maar het materiaal voelt geweldig aan en als ik het was, keert het terug naar zijn oorspronkelijke maat. Zeer efficiënte levering! Dank je!

Snelle levering en goede kwaliteit.

Goede afhandeling, snelle levering

Zeer teereden, Goede afhandeling, snelle levering, goed verpakt, chapeau.

Perfect ondergoed

Hele goede service, heel fijn zittend ondergoed zowel voor de mannen en vrouwen.

snel en prima

Goede ervaring

Goed geleverd , kwaliteit is goed en zit goed

Snel en correct geleverd en prima kwaliteit!

Bamboo kleding zit erg lekker!

Fijne onderbroeken

Helaas is er 1 van de 3 al kapot. Er zit een gat in de onderbroek(bij een stiksel)en had eigenlijk gehoopt dat het iets beter kwaliteit zou zijn

Prachtige kwaliteit

Heerlijk draagcomfort, snel geleverd Goede prijs/kwaliteit verhouding

prettig materiaal

prettig materiaal