I love Bamboo Basics

From ordering to delivery and putting on my new Bamboo Basic briefs I was a fan from the start! This product has just the comfort and quality I was looking for. I highly recommend this company.

Snelle levering van plezierig te dragen ondergoed.

Gemakkelijk te gebruiken web site, in enkele kliks gevonden wat ik zocht. Gemakkelijke betaling en snelle levering

Zeer snelle levering van hoogwaardige producten.

Bamboo basics heeft mooie producten van een goede kwaliteit.

Top quality

I’ve looked and shopped around for a long time for this quality and fit. We are hooked, love it!

Op zich draagt heel fijn comfortabel

Na helaas een aantal foute shorts te hebben ontvangen zijn deze direct v ervan g en. Top service.

had alleen de gladder verwacht

Eerste ervaring naar Bamboo kleding. Draagcomfort is geweldig.

Fijn ondergoed

Fijn ondergoed, snelle levering.

Top!!!!

De slips zitten heerlijk en hebben een goede pasvorm! Helemaal blij mee.

Heerlijk ondergoed en een Top service

Ik heb ze al een tijdje, heerlijk ondergoed. Nu mijn vrouw ook overgehaald, was er bij haar bestelling is stuk. Gemaild, met foto's erbij wat er stuk was, gelijk antwoord terug met de excusses en dat er nieuwe opgestuurd zo worden. Deze ook dezelfde week weer binnen gekregen. TOP SERVICE in hoofdletters!

Goede ervaring inclusief ruiling top service!

Zit lekker

Fijn ondergoed ,zit lekker ook na de was

Prima ! Besteld en volgende dag geleverd ! Top !

Heel fijn materiaal om te dragen. Ben er weer blij mee.

Fijn materiaal draagcomfort hoog

Goed en duidelijk , snelle service en mailverkeer alleenRetourneren weinig ruimte om te schrijven.

Goed, retourneren prijzig

snel en goed

maar een van het onderbroek was niet goed genaaid

Bestellen gaat gemakkelijk en het draagcomfort is groot!

Bestellen gaat gemakkelijk en het draagcomfort is groot!

Slechte levering / slechte comunicatie

Helemaal top

Fijne t-****s met lange mouw.

Fijn ondergoed, snel geleverd

Top! Goede en snelle service!

3-pack besteld. 1 boxer daarvan bleek niet goed, dit doorgegeven en kreeg direkt een nieuw 3-pak! Dát noem ik service!

Perfekte aankoop

Deze onderbroeken voldoen volledig aan mijn verwachting. De levering geschiedde zoals ik gelezen had.

Zitten perfect

Goede ervaring.

Ondanks dat ik de boxershorts via internet gekocht had bij een andere partij en nooit gekregen heb, heb ik van jullie de shorts kosteloos ontvangen. Geweldige service voortaan bestel ik ze rechtstreeks bij jullie. Nogmaals heel veel dank.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD