Fijn zittende, ademende shorts

Snel geleverd fijne kwaliteit

Onderbroeken besteld voor mijn dochter (naadloos), waren binnen een dag geleverd, zitten erg fijn en zijn mooi

Precies wat ik zocht

Snelle levering. De shirts zitten mooi en blijven fris ruiken!

Fijn materiaal, voelt zacht, goede pasvorm

Fijne shirts, zeker een aannrader

Echt een super product

Snelle service.

Snelle service, heerlijk zachte producten

Alles verloopt vlekkenloos. Ik heb de onderbroeken + t-shirts cadeau gedaan aan dierbare mannen, ze vinden ze allebei héérlijk zitten. Ademend en zacht, geen last van geurtjes en ook zweten erin is een stuk prettiger dan in katoen!

top

top

Lekker zacht

Hde hemden zijn lekker zacht en comfortabel

Goede prijs kwaliteit verhouding

Fijne bamboo onderbroeken en hemdjes. Zeer zacht en goede kwaliteit voor schappelijke prijs.

Perfect passend

Goede boxershort ,goede materialen.

Heerlijk zacht ondergoed.

Wat een mooi ondergoed. En zeer comfortabel! Ook na veelvuldig wassen blijft het mooi. Een kwalitatief goed product dat duurzaam is. Daar hou ik van! Hopelijk wordt de navy lijn snel uitgebreid!

top geregeld

Na een fout aan mijn kant contact gehad met jullie en jullie hebben het probleem meteen opgelost. Helemaal tevreden. Boxers zitten super!!!

Snelle service en goede kwaliteit

De levering was snel. De producten (voor mijn man en mij) bevallen goed. De stof blijft, ook na meerdere keren dragen en wassen, lekker zacht en soepel.

Uitstekend product

Goed product, snel geleverd en mooi verpakt. Een aanrader!

Kwaliteit

Duurzaam, voelt heerlijk zacht op de huid

zit heerlijk

Heerlijk zacht en confortabel

heerlijk zacht aan mijn lijf

zeer comfortabel. Ik wil echt geen ander ondergoed meer

Redelijk product

Product net ontvangen, ziet er goed uit, draagt goed, maar niet bijzonder. Andere merken gekocht die prettiger dragen.

Prima levering en snel

Snelle levering van een goed product

Goede pasvorm

Prima matriaal

Kwalitatieve fijne producten

Ondergoed zit prima comfortabel product. Alleen bij de mondkapjes geen klein rubber schuifje om op maat te maken voor de rest voldoet aan de verwachtingen.

Heerlijke onderbroeken

Snelle levering en de onderbroeken zitten heerlijk

alles volgens verwachting. De levering, de maat en de kwaliteit

Prima geregeld!

Prima geregeld!