Snel en corrcect

De bestelling was makkelijk te doen. Ik kreeg wat ik bestelde en het kwam nog snel ook. Informatie daarover was correct en dus fijn. De produceten worden elke dag gedragen en het bevalt uitstekend.

Goed ondergoed, snel geleverd

Goede site, makkelijk bestellen en snel in huis

Mooie kwaliteit voor een goeie prijs en snel en netjes geleverd. Helemaal niks op aan te merken. Zitten trouwens heerlijk!

PERFECTION

This underwear is perfection!

Prima draagcomfort niets mis mee

Zit lekker en voelt lekker zacht aan. Prima ondergoed niets mis mee.

Product achteraf niet op voorraad

mooi dat extreem comfortabel ook zo milieuvriendelijk is

Zoals ook mijn bamboo T-shirts zijn ook de boxershorts: perfect!

Heel fijn ondergoed!

Ik raad het echt aan. Het ondergoed van Bamboo Basics is mooi en heel comfortabel.

Helemaal top!

Blijven super mooi, helder wit en uitstekend draagcomfort!

Snelle levering en goede kwaliteit

Zien er goed uit.

Goede kwaliteit, snelle levering

Er is niets op aan te merken, fijne boxershorts, over de kwaliteit op lange heb ik deze tekort voor.

Geweldig draagcomfort!

Zowel de sokken als de onderbroeken dragen heel erg fijn. Ook sporten met de onderbroeken bevalt heel goed.

Zit geweldig en blijft fris

Deze t-shirts zitten fantastisch. Sluiten mooi aan. En ze ruiken niet, zoals bij katoen, ook niet als je ze een dagje langer draagt. Voor mij perfect!

Goede kwaliteit, goede pasvorm

Fijn draag comfort

fijn nauwsluitend

het zitvlak is fijn ingepakt

Het ondergoed voelt fijn en zit heerlijk.

Mijn man is heel tevreden. Ikzelf vind het middenstuk van de onderbroek vrij smal. Maar het zit wel goed. Wat wel vercelend is, is dat inlegkruisjes niet blijven plakken.

Zitten lekker en fijne stof. Zweten doet het wel

Ondergoed gekocht omdat het minder zou zweten. Ondanks dat het een fijne stof is die lekker zit helpt het niet tegen het zweten.

goede kwaliteit snel geleverd

goede producten goede prijs snel geleverd

Kleding voelt lekker en zacht aan, doch naadloos is niet naadloos, jammer.

Kleding voelt lekker en zacht aan, doch naadloos is niet naadloos, jammer. De naad achter in de short voel je. Zit daarom niet optimaal. Naadloos is blijkbaar alleen aan de zijkanten maar dat heeft geen zin. Naadloos in het kruis moet het zijn zodat de naad niet altijd ziet zitten onder een broek. Ziet zo lelijk uit en zit ook niet fijn.

Mijn man vindt ze super

Hij is zo enthousiast dat ik er ook ga bestellen en proberen

Top materiaal en snelle levering

Topmateriaal en snelle levering!

Priema

goede pasvorm zit fijn

Producten voldoen aan alle eisen ✅

SUPERRRRRRRR !!!

Snelle levering en heerlijk zittende boxers !!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD