Prima kwaliteit

Comfortabel om te dragen, volgens de ontvanger.

Prima pasvorm , heerlijk zacht materiaal

Heerlijk zacht en goede pasvorm

Zit lekker. Voelt lekker zacht. Ga nog meer kopen. Was alleen benieuwd na het wassen, maar het blijft goed.

Best tevreden met mijn aankoop.

Ik ervaarde een prima service en ben blij met mijn aankoop. Bamboe onderkleding zit inderdaad perfect en voelt zalig aan bij het dragen.

Het gevoel om Bamboo Basics te dragen is super. Het lijkt net alsof je niets draagt. Alles wat Bamboo Basics voor staat ervaren we ook.

comfortabele onderbroeken

na thuis levering direct gepast maat zat goed pasvorm zat ook goed en een goede kwaliteit van het product

Dit is tot nu het beste ondergoed dat ik ooit gekocht heb !!!

Deze shorts zitten zo comfortabel!!! Echt geweldig, ik heb nog nooit zulk zacht materiaal gevoelt! Klasse!!

Mooi en goede kwaliteit

Snel en in goede staat geleverd

Fijn basis ondergoed

Prima basis onderkleding, sokken zitten goed (zeker geen strakke boord, heel fijn), tshirts hebben mooie simpele vorm, past overal bij.

Prima ondergoed

Erg comfortabel

Erg goed

Keurig op tijd

Voor het eerst besteld en een hele goede ervaring .Past perfect en goede kwaliteit

zachte stof, fijn materiaal, snelle levering

!

geweldig

het zit prima en je voelt het nauwelijks

Zeer goed. Goed product

Duidelijke webshop. Goede aanbieding. Goede kwaliteit van het product. Snel thuis en gratis bezorgd.

Onderbroeken zitten heerlijk

Ik vind de service prima, het is er snel en correct. Enige wat ik merk is dt de onderbroeken wat rekken op den duur dus ik heb nu maat kleiner genomen dan ik gewend ben. Kwaliteit van slip, sokken en hemd is perfect. Het mag van mij minder luxe worden verpakt in kader van milieu.

Goede snelle levering

Lekker luchtig en zacht product

Helaas vallen de shirts wat strak uit

De shirts vallen strak uit, ik had gehoopt dat ze wat losser zouden vallen, meer recht toe recht aan. Nu accentueren ze prima de lichaamsvormen en dat was net niet de bedoeling ;-). Qua stof zitten ze super.

Fijne duidelijke site snelle reactie en geweldig zittend ondergoed.

Heerlijk zittend ondergoed

Prima ondergoed

Snel geleverd. De boxers zitten prima

Goede levering en fijn materiaal. Nog even de juiste pasvorm vinden.

Een goede site, en goede levering.

vlotte service

bestellen en levering gingen vlot

grandioos

het draagcomfort is perfect

Prima hemden

Eerst een hemden gekocht om te proberen. Heerlijk zacht, sluit er mooi aan. Zitten heerlijk en blijven goed in de was.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD