Ik ben er blij mee

Ik ben er blij mee

Prima ondergoed

Ondergoed speciaal gekocht voor het fietsen , door de langere pijpjes voel je naatjes niet .

Supergoed

Hele fijne boxershorts. Zitten heel prettig. Ik vind ze supergoed. Ik heb ze nog niet zo lang dus ben wel benieuwd hoe ze zitten als ze meerdere keren gewassen zijn. Maar ik blijf positief.

Mooi goed zittend ondergoed

Snelle en correcte levering. Artikelen voldoen aan verwachting.

Prijs /kwaliteit is prima

Snelle levering. Goed verpakt. Prijs/kwaliteit is prima. Konden steviger zijn. 2 zijn in de naden kapot gegaan na 1 keer wassen.

Zacht en elegant, op tijd geleverd, bij de klant!

Ook al ben ik fan van zwarte sokken...de blauwe voldoen ook ruimschoots aan mijn verwachtingen !

Gewoon goed

Passen goed, voelen fijn

Mooie kwaliteit, slipjes vallen iets groter uit Ik twijfelde nog tussen M of L ..uiteindelijk een M besteld, en deze zitten best nog wat ruim Maar toch houd ik een M maar aan ivm eventueel krimpen met wassen of droger

heel tevreden over maat en draagcomfort

middels maattabel goede maat gevonden. Lekker soepel materiaal

Goede kwaliteit, t-shirts zitten prima, snelle verzending.

Fijn materiaal, maar raar model.

Ik kocht de bamboo basics Chloë in maat S. Helaas zijn er maar 3 verschillende maten en maat S is in dit geval te groot voor mij. Hoewel er te veel stof is waardoor de onderbroek een beetje lubbert is de rand te strak waardoor ik dubbele billen krijg. Dit is nog te zien met een dikke spijkerbroek aan. De rand is dus absoluut niet onzichtbaar, zoals de beschrijving van dit model doet beweren. Het materiaal is heel lekker zacht en de onderbroek is erg comfortabel.

Geen ervaring

Mijn bestelling was uitverkocht terwijl het nog wel op de site stond

fijn ondergoed

goede pasvorm, zacht draag comfort

Slecht, artikel niet op voorraad en geld terug.

...

Valt me echt een beetje tegen

Ik had echt hele zachte producten verwacht. Het elastiek bevalt me niet maar ik denk dat dat ook echt persoonlijk is. De sokken zijn wel echt heel fijn en zacht maar de hemdjes, strings en de hipsters vallen tegen. Ik draag ze maar zo bijzonder vind ik het niet. Ik had graag iets anders geschreven maar helaas ervaar ik het zo.

Super zacht ondergoed dat goed zit

Mijn bamboo basics cadeau werd enorm gewaardeerd.

De boxershorts zijn fijn glad. De sokken een beetje te glad.

Snelle levering, heerlijk materiaal en goede pasvorm

De artikelen hebben een goede pasvorm en het materiaal draagt heel fijn.

Mooi ondergoed en een blije puberzoon wat wil je nog meer :)

Mooie kwaliteit en draagt fijn dus prijs zeker waard

Te groot

Was te groot, retour voor een maat.kleiner

Goede kwaliteit snel en degelijk geleverd.

Makkelijk te bestellen en af te rekenen. Zeer snel in huis. De kwaliteit van het ondergoed is goed, voelt lekker aan en zit comfortabel.

Ik ben zeer positief!

Keurige service!

Ik vind het dragen van deze Bamboe onderkleding geweldig. Ik ben zeker van plan , er nog een aantal bij te kopen!

Prima en snel

Alleen jammer dat ik mijn introductie korting net niet kon gebruiken !!!!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD