prima ondergoed zit goed

Makkelijk te bestellen, snelle levering en uitstekende kwaliteit. Zit erg lekker ook na een paar maal wassen!

Zacht

Kleding voelt zacht aan

Prima Pasvorm, draagt geweldig

Draagt geweldig

OK, maar

Ervaringen met Bamboo Basics waren goed. Helaas heeft het bedrijf gekozen voor een bezorgdienst (Post.nl) die er een puinhoop van maakte, zelfs na extra betaling.

Super lekker

Zit er lekker

Perfecte pasvorm en model

Snelle levering van een perfect zittende short.

Prima service. Goed product

....

zit heerlijk

het zou leuk zijn als ze ook in andere kleuren gemaakt worden (de korte shorts) en zonder naden op de billen.

Goede fijne boxers

Fijne boxers.

Wonderful

Fantastic experience. The product is excellent.

Lange wartentijd

Kwalitatief ondergoed, fijn om te dragen. Jammer moest ik paar e-mails schrijven om mijn bestelling te krijgen. Na het contact met een medewerker door de beordelingsformulier heb ik ijn paket ontvangen.

Snel, duidelijk, goede service die gemakkelijk te bereiken is

Alle kleding(die ik heb) van bamboo basics zit super lekker en blijft lang fris! Ik had verschillende producten besteld, maar één product was niet mee geleverd. Daarna was de Damen van de service desk gemakkelijk en snel te bereiken en heeft zij mij toen goed en vriendelijk te woord gestaan en een na levering voor me besteld. Helemaal top!

Goede levering en eerste indruk

Eerdere bestelling ook na wassen naar wens. Draagt prettig en comfortabel warm

Zo zacht en warm als de vacht van een pandabeer!

Singlet van uitstekende kwaliteit, heerlijk warm en zacht! En dit zonder transpireren! Je krijgt waar voor je geld! Ben benieuwd hoe fijn ze nog zitten na een aantal gedraaide wasbeurten in de wasmachine! Maar eerste indruk is zeer positief.

Super comfortabel .

Super zacht en comfortabel en blijft mooi zitten .

positief

mooie kwaliteit. heel zacht

bestelling duurde lang voordat bezorgd is..

wel snel contact

Mooie en goed zittende boxershort voor een redelijke prijs , en ook erg snel geleverd

Levering en kwaliteit top

Tijdige levering en producten geheel volgens verwachting

Geweldig ondergoed!!

Ik heb een fantastische ervaring met Bamboo Basics. Geweldig product- ik wil nooit meer ander ondergoed dragen. Het is nog goed voor de planeet ook!

Goede onderbroeken

Goede onderbroeken

Iets verlate ontvangst, niet zo gek nu heel veel online besteld, maar top weer. Ben niet anders gewend.

Superfijne stof, zit heerlijk

Heb een setje met 3 slips besteld. Ze voelen heerlijk zacht aan en zitten echt lekker. Hoe ze op de lange duur blijven kan ik nog niet zeggen, dit is mijn eerste ervaring met bamboo basics

Snelle levering, goed product, pasvorm perfect, heerlijk zacht.

Snelle levering, goed product, pasvorm perfect, heerlijk zacht.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD