Xxxc

Goede onderbroeken

Product en kwaliteit goed. Enig minpuntje lange bezorgtijd.

Alleen jammer dat bij gedeeltelijke terugzending bij klachten portokosten betaald moeten worden

Heerlijk zittend comfortabel

De Bamboe sokken zitten uitstekend en mijn voeten zijn aanmerkelijk frisser na een dag in mijn werkschoenen!

Snelle leveringen, producten voldoen aan omschrijving. De pasvorm van de hemden is goed en ze voelen heerlijk zacht aan!

Snelle levering, fijne spullen

Snelle levering, fijne spullen

Super comfortabel

Mooie pasvorm en zit heel lekker

Prima prijs kwaliteit

Snelle bezorging en fijne boxershorts.

Heel goed geholpen!!

Er ging nogal wat mis bij mijn bestelling, maar er werd heel erg meegedacht door de vriendelijke medewerker. Er werd meteen gereageerd op mijn mail. Uiteindelijk werd de bestelling maar half geleverd, weer gemaild, werd metten gereageerd en een oplossing bedacht. Binnen 2 dgn mijn pakket alsnog binnen! Ondergoed voelt heerlijk zacht aan! Bedankt Rikst!

Snel

Super zacht ondergoed. Steeds een snelle service en levering. Wij zijn fan!

Top ondergoed

Ik draag dit ondergoed zowel de boxershort als de singlet met veel plezier zit heerlijk!

Snelle levering, maat viel precies goed en het zit heerlijk!

Goede service voor een geweldig product

Heb sokken besteld, deze duurde even voor ze geleverd waren, Postnl gaf aan geleverd te hebben, maar dan niet bij mij. Klantenservice was heel correct en snel met antwoorden, al lag dit buiten hun schuld. Toch goed te woord gestaan. Sokken zitten fantastisch, heerlijk zacht en ze zijn mooi hoog. En ze binden niet af. Ik ben zeer tevreden!

Perfecte pasvorm

Prima product

Ondergoed zit lekker, goede service

Ze zitten heeeeeerlijk

Helemaal top

Prima alles ok..!

Snel geleverd, top kwaliteit.

Heerlijk luchtige onderkleding

Al een tijdje fan van de bamboo onderkleding en stap van katoen over. Dit draagt veel luchtiger en geeft geen zweetgeur.

Fijn materiaal en goede kwaliteit

Klantvriendelijk en snelle levering. Ik ga er zeker nog vaker bestellen. Zeer tevreden over de kwaliteit.

Fijne boxershorts. En snelle bezorging.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Tevreden

Dat ze heel erg vriendelijk zijn.

Bamboe ondergoed heeft een goede uitstraling en is van goede kwaliteit . Volgens mijn blinde vrouw (die net gebeld heeft over het wassen met wasnoten) zitten ze goed .Jammer dat het zolang duurde voor dat we ze binnen hadden.

Snelle levering, uitstekende kwaliteit.

Snelle levering, uitstekende kwaliteit.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD