Na 7 dagen wachten op mijn pakket heb ik nog geen ervaring opgedaan

Dikke pech voor Bamboo Basic met Post NL. Ik heb mijn spullen nog niet. Vertraging op dit moment 7 dagen. Nou, ik heb toch geen haast.

Ze zijn echt top!

Erg tevreden, eerst 3 stuks besteld om te proberen, maar ga er zeker meer bestellen.

Goeie boxershorts, vlot besteld en geleverd

Bestellen was simpel, en de boxershorts voldoen perfect aan de verwachtingen.

Aangenaam om te dragen

De slimfit is aangenaam om te dragen. Neemt veel vocht op.

Duidelijk

De artikelen besteld, het kwam snel. op een van de 3 pakjes stonden 2 maten. Daar schrok ik van, maar uit het pakje bleken ze toch groot genoeg te zijn.

tamelijk negatief

De levertijd loopt erg lang uit. Na de 1e belofte levering in 2 dagen is meer 10 dagen later wel erg lang. Kwam door Post.nl. werd mij verteld. Misschien is een andere leverancier een optie? IK hoop dat de kwaliteit van het product er niet onder geleden heeft als het mij heeft bereikt. Is belangrijk voor een eventuele vervolg bestelling. Met vriendelijke groet, Peter van Eijck. Inmiddels ontvangen en ben zeer tevreden over het product. Zal zeker nog wel 'ns wat bestellen maar dan moet de drukte voorbij zijn. Anders kan ik beter op opening van de fysieke verkoop wachten. Maar over Bamboo Basics ben ik zeer tevreden.

Producten zijn goed

Ondergoed besteld , mooie kwaliteit Alleen de padded BH is echt niet geschikt voor een volle buste ( geen steun, helemaal niets!) Dus die retour. Maar omdat die terug in zn doos terug moet zijn het pakket kosten omdat het dus niet in de brievenbus past..... Dat vind ik dus echt vervelend!!! 7,25 eigen kosten om 19,95 terug te krijgen : (

Bestellen goed, bezorging niet

Week geleden besteld. Dat ging allemaal prima. Alleen wacht ik nu nog steeds op de bestelling. Andere kleine ondernemingen kunnen het pakket wel op tijd bezorgd krijgen.

Fijn materiaal dat bamboo!

De levering ging wat trager dan verwacht, maar vermoedelijk lag dat niet aan BambooBasics.

Fijn boxers en t-shirts. Blijft goed in de was en als pluspunt je hoeft het niet te strijken.

ik heb nog niets ontvangen.

ik heb nog niets ontvangen. IK kan dus ook mijn mening niet geven over de kwaliteit . Volgens Postnl is de zending ontvangen maar nog niet verwerkt. na contact met jullie kwam de bestelling dezelfde middag alsnog aan . De kwaliteit van de hemden is zeer goed en ze dragen fijn.

Snelle reactie

Ik had via de website een vraag gesteld, kreeg zeer snel antwoord

Goede kwaliteit ondergoed

Helaas was de bestelling niet bezorgd op het aangegeven tijdstip. De kwaliteit van de geleverde spullen is prima, dus dat maakt een hoop goed.

comfortabel

comfortable

comfortabel

te kort voor een goed oordeel

Heerlijk zachte sokken. Ik hoop dat ze lang meegaan.

Positief

Fijn draagcomfort

Fijn draagcomfort maar wel dun materiaal het eerste gaatje zit er al in na 1 dag aan dat is jammer

Goede service, mooi product

Ondergoed zit fijn, al moet ik zeggen dat ik het nog iets meer ademend verwacht had. Waarschijnlijk vanwege toch nog een relatief hoog percentage synthetische stof om de stof te verbeteren. Maar daarin is katoen dus (nog) wel superieur. Ik heb de lage broekjes besteld (hip slip) maar deze zijn wel wat aan de lage kant. Mogelijk had ik een M moeten kiezen ipv S.

Echt hele fijne, comfortabele slips

Absoluut m’n fijnste slips! Zitten ontzettend zacht en lekker. Tekent (zo goed als) niet. Een aanrader!

Past goed, zit lekker

Past goed zit lekker

Comfortabel en zachte (onder) kleding

De Bamboo Basics zitten heerlijk comfortabel en voelt lekker zacht aan. Bestellingen altijd snel en keurig ontvangen. Graag zou ik de bh ook in het wit willen hebben. Verder zijn die ideaal en zit erg fijn. Even wennen in het begin, daarna wil je niet anders meer.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD