Fijne shirts

Voelt ok om duurzaam geproduceerde shirts aan te hebben

Zeer aangenaam om te dragen

Voelt geweldig aan, zit perfect.

Lange levertijd

Producten waren op voorraad. Maar werden pas drie dagen na bestellen aan postnl meegegeven. Stond drie dagen op is aangemeld maar nog niet aan postnl meegegeven. Moet sneller aan de post meegegeven worden.

Perfecte onderbroeken

Goede kwaliteit en zit heerlijk.

snelle levering met vriendelijke service

eerste keer en meteen een blijvertje

mooi product snelle levering

Twee zwarte hemdjes en twee zwarte shirts met lange mouw van goede kwaliteit en super zacht materiaal.

mooi ondergoed wat fijn zit

na jaren lang ondergoed van een goedkoper merk , merkje het verschil. ik zat in dubio Schiesser of bamboo.

snelle en correcte levering

Het was een snelle en een correcte levering

Het materiaal is niet soepel

ik had verwacht dat het materiaal soepeler zou zijn. Bijna niet rekbaar en het hemdje valt erg lang. Ik draag normaal S maar in dit geval is M wel goed. Wel warm genoeg voor de winter.

lange levertijd - producten ++

idem

Zeer goede kwaliteit, acceptabele prijs

De producten zijn van zeer goed materiaal, de pasvorm is prima, niet goedkoop maar kwaliteit kost nu eenmaal iets meer. De diversiteit is niet erg uitgebreid maar voldoende.

Zit erg lekker!

Prima site, bestelproces verloopt lekker soepel. Net als de sokken en ondergoed wat ik heb besteld. Heerlijk stofje en zit goed. Nog even afwachten op lange termijn, maar indien ok zeker meer bestellen!

Prima lingerie en heerlijk draagcomfort. Snelle levering.

Goed!

Goed!

Snelle levering en de kleding is van prima kwaliteit

Fijne eerste ervaring wat betreft inhoud en verpakking!

Ietsje jammer dat de witte hemdjes niet écht wit zijn . Maar kan waarschijnlijk niet omdat het een natuurprodukt is !? Verder is het een tweede huid , heel fijn ! Verpakking is erg mooi en leuk gedaan met de panda’s , maar lijkt me behoorlijk duur . Kwaliteit prijsverhouding lijkt me prima ! Ga zo door zou ik zeggen .

Comfortabele

Eerst ceptisch , maar goed product Gaat er meer van kopen

Heerlijk ondergoed en sokken!

Ben erg blij met mn ondergoed en sokken, stof voelt lekker aan!

Uitstekende service en mooie kwaliteit ondergoed.

Ik ben zeer tevreden over de service van Bamboo Basics. Ik heb voor de eerste keer besteld en mijn maat is soms wat twijfelachtig. De hemdjes vielen wat kleiner uit dan ik verwachtte. Het model van de slips was ook niet helemaal wat ik wilde. De kwaliteit lijkt me prima. Heb alles teruggestuurd om te ruilen. Kreeg bericht dat het was aangekomen en de volgende dag stond de nieuwe bestelling al klaar om te verzenden. Helaas heeft Tante Post nogal wat moeite tegenwoordig om de bestellingen op te halen en te bezorgen. 3 dagen geleden stond het al klaar en daar is het wachten nu op.

Juiste keuze gemaakt

Voor het eerst Bamboo Basics gedragen. Draagt erg fijn, fijne pasvorm.

uitstekend

Ik heb eerder hemden gekocht nu zie ik alleen witte .Zij er geen zwarten meer???????

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Prettig materiaal fijne pasvorm

helemaal niets mis mee

Duidelijke site, goed te bestellen en op het gemelde moment bezorgt.

zit heerijk

draagcomfort perfect, lettertjes op rand vind ik persoonlijk niet mooi - jammer dus.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD