Ik heb het voor mijn man besteld, hij is er erg blij mee. Jammer dat ik niet de 7-pack in zwart kan nestelen in maat L, anders had ik dat gelijk gedaan. Balen dat het uitverkocht is nu.

Zit heerlijk

Zitten heeijk

Comfortabele boxers, snelle levering

Bamboo shirt voelt zeer goed aan, zit prima

Mooie onderbroeken die lekker zitten

Ik heb vooral voor dit product gekozen vanwege de impact op het milieu maar ben ook erg blij met de kwaliteit

Zit heel goed. een heel fijn materiaal. Zal snel weer wat bestellen.

Prima draagcomfort, zit uitstekend.

Snelle afhandeling, snelle levering.

Goed, snelle levering

T-shirts helemaal te gek ! Sokken super ! Maar de voorlaatste bestelling ondergoed zijn slecht ! Gaten in de stiksels en zelfs in de stof zelf vallen gaten

Kwaliteit is geweldig Verzending is geweldig Service is geweldig Producten zitten geweldig Klantcontact is ook geweldig, Verpakking is geweldig Need I say more? Happy customer

Perfecte levering en zeer goede kwaliteit. Helemaal tevreden!

Wel oké

Mijn eerste reactie was, wat voelt dit fijn en fris. Geen nare luchtjes tijdens het dragen, tijdens het sporten blijft het ook goed droog. Ik zocht naar naadloze ondergoed en dan voor namelijk dat er geen harde naden in het lies gedeelte zit.Het enige wat mij dus een beetje dwars zit, dat er wordt gezegd dat ze naadloos zijn. Maar er zitten toch echt omstik naad aan de buiten en in de liezen. Kwaliteit is goed en de maat klopt (bij mij) goed

Goede ervaring

Snelle levering Producten die ik heb bevallen goed

Underwear is true to size (bought a M) and super comfortable! Will be buying more!

De volgende dag geleverd.

Zoals het hoort.

Zachte stof en zoals omschreven

Fijne zachte stof met ongeveer 60-70 procent bamboe vezel. 4 procent Elastaan. Zowel de bh als het ondershirt gekocht. Beiden zitten goed en sluiten goed aan. De bh biedt wat weinig ondersteuning.

Niet tevreden

De shirts die wij besteld hebben zijn veel te lang en te ruim. Eerst Xxl geprobeerd na borstomvang gemeten te hebben. Geruild voor xl. Hals is gewoon lelijk en te laag. Ik dacht nu eens eindelijk mooie t shirts voor mijn man gekocht te hebben maar hij kan ze niet dragen onder een trui omdat de hals gewoon wegzakt.

Superior quality, comfortable feel

Everything arrived quickly. I found the products very high quality. We are constantly shocked how soft the material is! I ordered a week ago and had to return to order more items...this time also for my husband !

Goede pasvorm en heerlijk zachte stof

Ik was op zoek naar bamboe t-shirts met lange mouwen en besloot om dat hier te kopen. Ik twijfelde wat over de maat, maar als je dat goed Opmeer klopt het geheel volgens de maattabel. Al snel wat het pakket in huis en na openmaken bleek het precies wat ik wilde hebben. Heerlijk zachte, niet al te dunne t-shirts. Een aanrader dus.

Fijne sokken en een goede kwaliteit.

Goede ervaring

Shirts ademen goed en tot nu toe geen last van transparantie.

Goed zittend ondergoed van goede kwaliteit én milieubewust.

De bamboo ondergoed hebben een goede kwaliteit bamboe. ze zitten goed. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop

Prima produkten en snelle leveringen

Prima produkt, zit erg prettig. Snelle levering ook. Erg tevreden!

Helemaal toppie!!

Voor het eerst wat besteld. Correcte afhandig van bestelling Fijne kwaliteit en perfecte pasvorm

Goede pasvorm

Kwaliteit nog onbekend. Hoe is de pasvorm na een wasbeurt? Dat weet ik nog niet.

Goede service en snelle levering

Goede en snelle service

16 Fokkerstraat