Eenvoudig online te bestellen en de onderbroeken zitten heerlijk!!

Hoe de onderbroek komt te zitten wordt duidelijk via de foto’s van de modellen. Levering was snel en vanaf nu zijn dit mijn lievelingsonderbroeken ;)

Draagt fijn mooie pasvorm.

Topcomfort aan betaalbare prijs!

Aangenaam verrast door de kwaliteit en het draagcomfort en dit tegen een heel aanvaardbare prijs. Kortom: top!

Mooi product

Heb al ervaring met de onderbroeken en die bevallen goed en nu shirts gekocht Vallen wel groot dus volgende keer bestel ik L ipv XL

Goed en snel

Goede website, snelle levering

Goed product, snel bezorgd.goede prijs kwaliteit

Goed product, snel bezorgd.goede prijs kwaliteit

Lekker stoffie.

Bamboo zit heerlijk en zweet minder. En beter voor het milieu dan katoen.

Top geregeld !

Goede communicatie

Fijn materiaal, zit lekker en comfortabel

Snel bezorgt, goede service, super product!!

Verwachting valt tegen

Pasvorm niet volgens verwachting , vind de taille veel te hoog en omsluiting kruis niet voldoende. Heb een 2 pack ontvangen en 2 dagen gedragen maar ga ze niet meer dragen. Sorry maar t is niet anders.

Geweldig, in een woord geweldig

Geweldige onderbroek, zit mooi en lekker

Mooi kwaliteit

Past goed

Fijne producten, prettig draagcomfort.

Makkelijk te bestellen, makkelijk te betalen, belofte vandaag besteld morgen geleverd moet echter met een korrel zout genomen worden en zou ik niet beloven om beter de verwachting te managen.

Alles goed en netjes ontvangen. Alleen levertijd was langer dan aangegeven.

Zit geweldig!

Licht en luchtig, zit geweldig, top!

Snelle levering en goede spullen.

Tot nu toe goed

Ik moet het nog cadeau doen en hoop dat het in de smaal valt.

Goede service, op tijd, juiste maat, erg goede kwaliteit.

Zeer comfortabel en zacht.

Zeer comfortabel en zacht. Uitstekende pasvorm.

Prima ervaring

De kwaliteit is prima

zitten prima

zitten heerlijk

Lekkere soepele stof

De shirts zijn voor mijn man. Eerst te groot besteld XL maar na terug sturen met 2 dagen de goede maat. Valt dus wel ruim. Wat me ook opvalt is dat de mouwen lang zijn. Komen bijna onder zijn overhemd uit. Maar hij vindt ze heerlijk zitten. En dat was nu net de bedoeling!!

Zitten goed, snelle bezorging!

Nog niet eerder gekocht maar eerste indruk is prima. Vlotte bestelling en afhandeling en snel geleverd. Afwachten hoe ze zich houden na een paar keer wassen :)

Mijn ervaring was goed

Had mijn bestelling snel en precies wat ik besteld had. Geen kritiek op bamboo basis.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD