mijn verwachtingen werden overtroffen

Wat een heerlijke T-shirts! De kwaliteit is prachtig, mooie afwerking. Ze zijn nog warm ook. Warmer dan de shirts die ik al heb. Er zit geen wasetiket in en het doosje heb ik al bij het oud papier gedaan, maar 40C zal wel goed zijn om te wassen. De stof voelt zo lekker op m'n huid! Dat was echt een verrassing. Ik ben de 60 al gepasseerd maar heb nog nooit zo'n lekker shirt op m'n lijf gehad. ;D

Een goed product voor een goede prijs.

Goed zittend ondergoed met een prima prijs/kwaliteitsverhoging. Snelle levering en fijn dat ik gewoon achteraf kon betalen met de Klarnaservice.

Mooie producten

Goed . Alleen de maatvoering is iets anders

Uitstekende kwaliteit supersnel geleverd

Website gemakkelijk in gebruik, snelle levering en uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs. Kleding zit heerlijk.

Levering is goed maar boxers zitten na 1x wassen niet goed meer.

Fijne stof van de producten maar de boxers zitten na een keer wassen al nier meer goed om de benen en kruipen op. Levering was prima.

Fijn product

Fijne producten en mooi

zit lekker, voelt lekker

voor het eerst Bamboo gekocht, ben nu al verkocht. op naar meer

gewoon goed en betaalbaar

snel geleverd no nonsense

Fijn materiaal en goed service

De t-shirts en onderbroekjes zitten heerlijk, houden zich goed in de was. Snelle levering.

Goede snelle levering en fijne producten

snelle en correcte levering

fijne, duidelijke site. bestellen gaat makkelijk. levering is snel

Fijn ondergoed.

Het zit goed en de maten zijn goed. De hemdjes blijven minder droog dan ik had verwacht.

Uitstekend en snelle levering

Mooie producten en snelle levering top

Helder en zorgvuldig

Heldere communicatie, prompte levering.

Goede communicatie over bezorging

Duidelijke website. Veel keuze.

Snelle en goede service en prettig zittende kleding.

Snelle en goede service en prettig zittende kleding.

Fijn product

Snel en goed geleverd.

Mijn man is erg blij met de boxers. Hij heeft er 9 besteld in 2 weken.

Er is niks aan te merken aan de kwaliteit. Ik zou alleen wel wat meer aandacht besteden aan het verpakken van de boxers. Mooi papiertje erom heen kan geen kwaad.

Zit perfect en de pasvorm blijft goed

Ik twijfelde sterk, want ik was tevreden over mijn onderkleding. Door de lockdown voelde ik me verplicht online te bestellen. Hierdoor ben ik in contact gekomen met Bamboo basics. Resultaat is dat ik mijn onderkleding en sokken voortaan bij Bamboo basics bestel.

Heerlijk materiaal

En erg tevreden en heerlijk op je lijf om te dragen

prettige boxer

zit als gegoten!!!

Super fijne zachte stof

Wat een ontdekking! Super zachte stoffen. Ik ben fan van alles. De onderbroeken voel je niet en zijn ook amper zichtbaar onder kleding. De sokken zitten heerlijk en houden je voeten lekker droog de hele dag. En de shirts zitten ook heel erg lekker, voelen zacht aan en zorgen dat ik minder zweet.

Fijne product alleen levertijd erg lang

Hele fijne slips en topjes alleen jammer dat de levertijd opliep naar 2 weken... weet niet of dit aan PostNL lag of aan Bamboo Basics??? Was gewoon jammer, verder niets aan te merken!!

Fijn ondergoed,goed passend

Alles naar wens

Maat goed, snel verzonden, fijn materiaal en nette prijs. Alles naar wens.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD