Snel en goed

Wat ik had verwacht. Goed dus

Subliem draagcomfort

Boxershorts zitten als een tweede huid. Als ook de sokken goede pasvorm veel geen transpiratie meer.

Goede ervaring

Vriendelijk en goede service

Prima ervaring, goede service en topkleding.

De kleding zit goed qua pasvorm, lengte en mouwlengte. Erg prettige, zachte stof en géén irritante labels aan de binnenzijde in de nek en zijkant! Kleding droogt fijn snel.

Prima! Naast een goed product ook goede service

Lekker draagcomfort en prima service!

Makkelijk te bestellen en snel leverbaar. Kwaliteit is zeer goed zoals beschreven op de website.

Prima shorts, voelt niet dat je ze aan hebt

De shorts zitten als gegoten en het is heerlijke stof. Zit veel beter dan katoen.

Goed geleverd op tijd

Zeer tevreden over het product

Bamboo is het helemaal voor mij

na lang zoeken terecht gekomen bij Bamboo Basics. Mooie producten. Mooie duidelijke website. Snelle verzending. En Bamboo is het helemaal voor mij. Wat een mooie onderbroeken en t shirts. Draagt makkelijk en comfortabel.

Goede prijs en kwaliteit

Perfecte pasvorm mooi materiaal shirts net wat langer dan normaal

Hele fijne onderbroek. Voelt heerlijk zacht en perfecte pasvorm.

Goede kwaliteit

Fijn materiaal

Snelle levering, mooi product voor een mooie prijs!

Comfortabel ondergoed

Pasvorm is goed, de stof draagt lekker. Kortom ik zou het aanraden

Verzending goed geregeld

Prima product

Goede prijs/ kwaliteit verhouding . Redelijke leveringstermijn

Vlotte bestelprocedure, maar kwaliteit van shirts is niet naar mijn zin.

Bestellen is eenvoudig en de bezorging vlot. Maar ik vind de shirts erg dun en met teveel stretch erin.

Zeer fijn stof

Mijn bestelling had ik de volgende dag binnen... Zeer fijn. Ik heb 3 producten gekocht, waaronder een onderbroek en lange shirt. Het is zeer fijn stof. Het voelt lekker aan mijn huid en kan er goed in bewegen. Ik heb t nu 2 weken dus het is moeilijk te zeggen of het product ook echt duurzaam is. Maar tot nu toe ben ik zeer te vrede.

Lekker zacht product

Goede snelle levering

Zacht als zijde

Heb de sokken geprobeerd. Heerlijk zacht.

Heel comfortabel!

De boxer zit echt heerlijk. Hij is lang, zacht en sluit goed aan. Ik vind alleen de tekst + logo op de band niet het allermooiste.

Goed schema om de juiste maat te vinden. Duidelijke site en gemakkelijk te bestellen, snel geleverd. Prettig draag comfort, geen scherpe randjes.

Zit als gegoten

Fijne zachte boxershorts en shirts Draagt heerlijk veel eerder aan moeten beginnen

Fijn materiaal en goede kwaliteit

De onderbroeken hebben een goede pasvorm en een fijne stof

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD