Prima, snel te bestellen en snel geleverd

Positieve ervaring. Snel en eenvoudig te bestellen en vlotte levering.

Uitstekend ondergoed

Na wat twijfels toch een bestelling gedaan. Conclusie: had dit veel eerder moeten doen! Zit als gegoten en je voelt niet dat je het draagt. Echt super!

Goed en snel

Snelle levering, heerlijk zittende shirts

Met een enorme huidallergie zijn de shirts een verademing. Lekker zacht, goede vochtafvoer. Korting als je meer besteld. Snelle levering. Aanrader!

Pasvorm en afwerking prima.

Goede kwaliteit en afwerking.

Top bedrijf probleempjes worden professioneel opgelost

Erg goede producten verkopen ze. Goede pasvorm en fijne stof. Had na 2 maanden een band die uitrafelden, na dit gemeld te hebben kreeg ik gelijk een nieuw doosje opgestuurd. Erg professioneel opgelost volgende keer bestel ik hier zeker weer. Productie fout is altijd mogelijk, het gaat er om hoe het opgelost word en dat is op een goede manier. Service top!!

Dit is toch anders als de tot nutoe gekochte C en A ondergoed, De Bamboe broeken zitten als gegoten,voelt zich prima aan,gewoon geweldig

Goed product, snelle levering

Goed product, snelle levering

confort, genot en praktisch

mijn 4 mannen, partner, zoon, schoonzoon en toekomstige schoonzoon zijn superenthousiast over het comfort en genot van bamboo basics. Al een aantal jaren verwen ik ze met Kerst met een nieuwe lading die ze graag aannemen... wordt een traditie nu .. ook voor mijn portemonnaie... Op luchthaven in Orlando heb ik Bamboo leren kennen tijdens mijn werkreizen, daarna gaan zoeken op internet, en nu vaste jaarlijkse klant voor grotere levering. Wil je je mannen extra verwennen? cadeautip ,hint....

Fijn spul, snel geleverd

Heerlijk materiaal. Past goed.

Prima producten, levering duurt echter aantal dagen

Ik heb ondergoed, sokken en ondershirts van Bamboo Basics en ze bevallen prima. Ik merk gewoon dat het betere kwaliteit is dan reguliere kantonnement producten en dat het fijner zit. Minpuntje: levering duurt een aantal dagen, op zich geen ramp maar dat is langzamer dan andere webwinkels.

Super kwaliteit

Zacht stof. Prima pasvorm

Top ervaring

Mijn ervaring is top met de bamboe basic. Mijn man draagt de heren variant.

Prima ondergoed helaas door drukte bij post.nl wat langer moeten wachten Waarom moet ik 2x mijn ervaring invullen

Fijn product, snelle levering

Heb al eerder ondergoed besteld, en dat was goed bevallen. Ondertussen is het asortiment uitgebreid en is er ook de optie zonder elastieken band met Bamboo Basics erop. Vind ik persoonlijk wat neutraler en heb daarom die gekozen. Maten uitleg is helder en er zit veel stretch in het product waardoor het goed zit. Overal: Helemaal tevreden

Top service!

1 item uit een 2-pack was niet goed. Dit is zeer snel en goed opgelost! Ik blijf fan!

heerlijk ziitend ondergoed

Fijn ondergoed zit heerlijk, snelle service

Heb het pakket nog niet ontvangen

Heb het pakket nog niet ontvangen, en is mij ook niet verteld dat het vertraagd is of wanneer het wel wordt geleverd

Goed!

Snelle levering, mooie kwaliteit en prima pasform

Snelle verzending, prima product

Fijne boxers, heel zacht. Ook voor een geïrriteerde huid. Nog maar één keer gewassen dus kan daar niks over zeggen. Tot nu toe zeer tevreden.

Zit heerlijk!

Het ondergoed zit heerlijk en is van prima kwaliteit.

prima service

Jammer dat een aantal ondershirts (lange mouwen b.v.) even niet leverbaar zijn.

zit uitstekend

zitten fijn lekker zacht

Fijne boxershorts

De boxershorts zijn mooi en zitten erg lekker.

Snelle levering, fijne shirts

Bamboe is een heerlijke stof. Bamboo basics levert snel.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD