Terugsturen lijkt lastig

Verder oké , de artikelen zijn goed

super. lekker zacht en aangemaam

Goed geholpen en heel prettig materiaal en model

Héérlijk zacht

Knelt niet, zit heerlijk zacht

Perfecte kwaliteit en snelle levering

Fijne t-shirts, fijne boxers, goede spullen tegen een aanvaardbare prijs

Fijn ondergoed

Snelle levering en heel erg fijn dragend ondergoed, prima pasvorm

Super onderbroeken, wil niet meer anders.

Echt supper onderbroeken, zitten goed. Zie dat ze nu ook een vernieuwde heup band hebben. Wat eerst best sceptisch maar wil nu niet meer anders, om de levensduur te verlengen zou ik het ondergoed niet in de droger stoppen.

Prima materiaal

Super zacht en comfortabel. .

Goeie kwaliteit en snelle levering

Goeie kwaliteit en snelle levering.

Super fijn zittende kleding

Eerder een paar shirts besteld, de bamboe-stof is echt heel fijn. Daarom nog sokken, ondergoed en nog meer shirts besteld. De afhandeling en verzending van de bestelling gaat heel snel.

Seamless Slip Tess zit perfect

Seamless Taille Slip zit heel goed

Alles gaat georganiseerd verpakking is top en ziet er goed uit. En het product is zeker een aanrader!! Voor mij geen min punten ga vooral zo door

Bamboo draagt comfortabel

Goede prijs kwaliteit verhouding

De service is uitstekend!

De service is uitstekend...er zat een gaatje in een van de Singlets die ik net had ontvangen...hiervan heb ik foto's geknipt gemaild en krijg een nieuwe set toegestuurd...helemaal top!

Bestelling en aflevering plus het produkt: prima

Prima routering en aflevering

Zachte basics

De hipsters zitten fijn en zijn lekker zacht. Persoonlijk ben ik geen fan van de brede band met merk aan de bovenkant. De sokken zitten ook fijn, maar die worden na een paar keer wassen wel wat pluizig. En een merkje zou handig zijn om ze van de andere maat te onderscheiden.

Mooie kwaliteit

T shirt stof voelt superzacht aan

Lekkere sokken!

Fijne kwaliteit voor fijne prijs

Stof voelt prettig aan op de huid.

De pasvorm van het ondergoed is heel goed. Niets op aan te merken! Ben heel blij met de onlangs verschenen sporttops. Minpuntje is wel dat de bandjes steeds van mijn schouders afzakken. Misschien heb ik per ongeluk een maatje te groot besteld, maar bij activiteiten gaat mijn voorkeur sowieso uit naar een "tanktop" model (T-bandjes). Mondkapjes vind ik in het algemeen heel benauwend. De binnenlaag van deze mondkapjes gaat met inademing tegen mijn neusgaten aan, waardoor ik steeds het mondkapje goed moet doen. Iets steviger elastiek was ook prettig geweest. De stof zelf voelt bijzonder zacht aan. Dat verwacht je niet van bamboe! Het voelt heel prettig aan op de huid, al had het wat mij betreft iets steviger mogen zijn, maar dat is een persoonlijk voorkeur. Ik ben al jaren een groot voorstander van bamboeproducten, vanwege de milieuvriendelijkheid en de veelzijdigheid in gebruik. Dit merk heeft dan ook mijn sympathie.

Prima service en fijne producten

Ik kocht 2 hipsters en 1 BH. De broekjes leken mijn maat maar aan t eind van de dag werden de pijpjes erg weid. Ik heb t gemeld en kreeg een klantenservice bericht dat ze dat probleem niet kenden. Maar ik mocht met korting een maatje kleiner bestellen. Ben benieuwd hoe t mij nu bevalt. Het materiaal is heerlijk zacht en mooi.

Erg fijn materiaal!

Ik heb boxershorts, naadloze onderbroeken, hemden en lange mouwen shirts gekocht. Ik ben er erg blij mee. Vooral de boxershorts zitten heerlijk. Ik vind de artikelen alleen wel te duur om zomaar te kopen. Een verbetervoorstel is wel om de halslijn van het hemd iets te verhogen en de halslijn van het lange mouwen shirt iets te verlagen, want die komt juist boven mijn kleding uit. Ik hoop dat er in de toekomst ook pyjama's worden gemaakt.

Goede service en snelle levering

Kleding heeft een heel goede pasvorm en geweldige draagcomfort. Na een bestelling, snelle levering en goede informatie omtrent het leveringproces

Heerlijke stof

Vind bamboe fijner dan katoen dus voor mij blijvertjes! Zou graag nog leggings inbamboe willen:))

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD