Goede website en service zoals het hoort

Fijne overzichtelijke website, waar je gelukkig geen account hoeft aan te maken om iets te kopen. Bestelde kleding paste goed. Levering was alleen iets later, maar daar was van te voren netjes voor gewaarschuwd vanuit BambooBasics door de drukte bij PostNL.

Bamboo Basics boxershort, prima pasvorm en gelukkig niet zo kort.

Prima pasvorm, lekker luchtig en prima snelle levering top.... Iets vaker wat acties misschien...

Productiefout uitstekend opgelost

Ik ontving een onderbroek van Bamboo Basics met een productiefout, de onderbroek scheurde namelijk uit. Dit kan met kleding altijd gebeuren. Na het opsturen van een foto stuurde ze direct een compleet nieuwe set van 3. De communicatie was erg prettig en de oplossing nog prettiger. Professioneel opgelost.

Snelle goede levering ,ook als nog een maat veranderen moet ,prima!

Geweldig!

Producten hebben een fantastisch draagcomfort. Snelle service en levering.

Een goede ervaring en naast comfort ook en bijdrage aan duurzaamheid. mileu.

We hebben het advies gekregen om Bamboo Basics te kopen vanwege zijn draagcomfort en duurzaamheid. Als ik de site lees klopt het qua draagcomfort en ook over de duurzaamheid. Over de duurzaamheid zou ik nog wel makkelijker wat meer informatie willen ontvangen.

waar blijft mijn factuur ?

IK WACHT NOG OP MIJN FACTUUR.

Slecht.

L.S. Ik kreeg een mail met daarin aanbiedingen vanwege de Black Friday week. Ik dus twee pak t-shirts (4 shirts) bestellen. Wie schetst mijn verbazing, ik kreeg de t-shirts in huis en de volgende dag kreeg ik weer een aanbieding dat mijn zojuist bestelde t-shirts €12,00 goedkoper waren. Ik voelde me wel een klein beetje opgelicht.

Zalig zacht ondergoed vlot in huis.

Website geeft overzichtelijk assortiment weer. Producten zijn gemakkelijk te selecteren. Na online bestelling word je goed op de hoogte gehouden van de leveringsstatus. Ondergoed is snel in huis.

Matig

2 van de 3 bestellingen vielen te groot,op tmoment dat ikdeze wil omruilen voor een maat kleiner moet ik verzendkosten betalen.

Soepel en zacht voor dag en nacht!

Zit prima en het wachten is nog op zwarte singlets en werk sokken.

Helemaal prima

Wel een maat kleiner bestellen.

Betrouwbaar

Goede sevice!

Vlak nadat ik een bestelling had gedaan (boxers, sokken en mondkapjes) voor €92,- kwam de aanbieding dat ik bij een volgende bestelling voor een bepaalde datum (à €40,-) een setje mondkapjes gratis zou krijgen. Dit voelde alsof ik in de maling werd genomen. Ik had immers net weer een nieuwe voorraad sokken en boxers, dus komt er natuurlijk echt binnenkort geen nieuwe bestelling. De artikelen zijn namelijk echt van prima kwaliteit, dus niet heel snel weer kapot. Nadat ik hier over mailde, kwam heel snel een reactie van Bamboo Basics met een uitleg, en werd alsnog een setje mondkapjes opgestuurd. Prima opgelost! Goede service.

Goed product

Pasvorm en kwaliteit zijn uitstekend

goede onderbroeken wel weinig keus in kleur

Goede kwaliteit, snelle levering.

Goede kwaliteit, gewoon, niet teveel poespas. Snelle levering. Geen merk wat ik hiermee kan vergelijken.

Boven verwachting

Mijn eerste keer besteld en de kwaliteit en draagcomfort is boven mijn verwachting. De stof voelt zacht en de pasvorm is precies goed. De bestelling was snel in huis en netjes verpakt.

prima alle volgens afspraak

mooi en goede pasvorm

Makkelijk bestelproces en snelle levering

Ik vond het bestellen makkelijk om te doen. Werd goed op de hoogte gehouden van de status. Levering was conform de gedane belofte.

Duurzame, prettige materialen

Geen 5 sterren ivm een issue met de pads van de bh, maar dat is daarna snel en goed opgelost door Bamboo Basics.

goed product

Het ondergoed past uitstekend en je voelt bijna niet dat je het draagt. Pasvorm is uitstelend.

Houden van de zachtheid van de bamboostof

We zijn blij met het ondergoed. De slips Zijn wel wat groot en zitten heel erg los. Zijn blij met verpakking en beperkte impact op natuur van bamboo

Helemaal naar mijn zin

De stof van de shirts en de bustier voelen heerlijk zacht aan en de maat is goed. Ook na het wassen.

Bamboo Basics zit gewoon heerlijk!

Bamboo Basics ondergoed heeft een geweldige pasvorm en is een prettig materiaal. Bestellen gaat ook heel gemakkelijk via de site.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD