Het ondergoed zit heel lekker, lekker zacht materiaal!

Snelle, nette levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijke onderbroeken

De hipster onderbroeken zijn heerlijk. De bezorging was prima. Kom zeker terug voor meer bestellingen.

Redelijk positief

Prettig ondergoed. Vrijwel onmogelijk om op telefoon een bestelling te doen. Voor mij dan

prima geleverd

prima geleverd en geen problemen

Snelle levering, minder snelle retourverwerking

Snel geleverd en goed product! Wel iets retour gestuurd, maar die verwerking duurt best wel lang. Een ontvangstbevestiging zou al erg prettig zijn..

Prima product, supersnelle verzending

Heel kwalitatief ondergoed! Voel heel fijn aan. Besteld op vrijdag, zaterdag al in huis. Blije klant!

Vind persoonlijk de kwaliteit niet wat ik graag zou willen. De slips zijn vormloos en flodderig

Really nice articles and timely delivery

The underwear are really comfortable, soft and the size fits perfectly. They are easily washable as well.

Zitten fijn

Ze zitten erg fijn. Rekt mee waardoor ze erg comfortabel zijn

Goed!

Fijn product en snel geleverd!

Levering volgens afspraak

Zeer zachte stof met prettig "huidgevoel" wat bij gevoelige/alergene huid prettig is Goede pasvorm

SUPER! Snel geleverd en bevallen erg goed.

Bestelt de ene dag en de andere dag al ontvangen, zelfs op zaterdag nog. Dit is zeker niet voor de laatste keer. Heerlijke kwaliteit!

Snelle levering, fijne shirts

Fijne shirts, blijven mooi en dragen prettig

Fijne boxers, zacht (de prijs ook)

Bestel nu regelmatig bij Bamboo, als andere boxers de bak in gaan worden ze vervangen door Bamboo Basics! Zitten echt heerlijk, licht, zacht en ook nog verantwoord gemaakt. True to size, dus eigenlijk helemaal perfect.

Prima product

Helemaal top

Grandiose services

super fijne producten, voor ons geen andere onderkleding meer.

Fijne stof, mooi rekbaar, warm en vochtregulerend. Goede prijs kwaliteit en snelle verzending.

snel en accuraat

snel en accuraat

Fijne producten!

Goede producten voor een goede prijs. Levering was erg snel!

Materiaal aangenaam - ruilservice (bv bij verkeerde maat) zeer onbevredigend

Sokken vallen ruim, slips vallen prima maar de spaghetti-topjes vallen erg klein. Wilde ze ruilen tegen een andere maat toen bleek dat ik 7,95 aan portokosten zou moeten betalen. Voor het artikel van € 24,95 is dat volledig oninteressant. Het pakje met de topjes ligt nu hier en ik weet nog niet of ik ze ga dragen of weggeven. Niet echt motiverend voor een volgende bestelling. Erg jammer!

Zeer goede ervaring hiermee,snelle levering top product!!

Fijn materiaal en goede pasvorm

Ik ben heel tevreden met het product. Pasvorm is heel fijn en ook het materiaal voelt prettig aan.

Fijn, zacht ondergoed.

Heerlijke zachte stof, onzichtbaar onder je kleding. Snelle levering en indien nodig de mogelijkheid om te ruilen

Top product

Snelle levering zolang post.NL werkt.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD