prima service

Makkelijk om te ruilen en er werd geen meerprijs gerekend

Klote

Na 1 keer wassen al flubberdingen Dan liever on that ass daar duurt het ff langer

Prima shirts

De gladde shirts met v-hals zitten voortreffelijk

Heel fijn ondergoed en mooie kwatiteit. Ik zal zeker nog vaker een bestelling plaatsen.

Past perfect

En broek en hemd en sokken zit allemaal perfect!

Zit als gegoten

Fijne stof, goede pasvorm, goede prijs, snelle levering

Super comfortabel

Mijn vriend en ik kochten beiden 3 basics en vinden ze allebei super comfortabel. Ze zitten echt goed, zijn zacht en aangenaam van stof. Ons nieuw favoriet merk!

Snelle levering en goede kwaliteit

prima kwaliteit en snelle levering en vriendelijke klantenservice

Na ontvangst van mijn eerste bestelling, heb ik een tweede bestelling geplaatst. De verpakking van deze bestelling was aan 1 zijde iets los, waardoor mijn bestelling niet geleverd werd, conform afspraak. Na mail verkeer met de klantenservice is dit naar volle tevredenheid snel opgelost. De kwaliteit van het ondergoed is super en de pasvorm top

Goed ondergoed

Zit lekker en comfortabel.

Perfecte service en product

Goede levering, muv dat het pakket al open gemaakt was?! Verder super fijn product, tegen een eerlijke prijs (als er een kortingsactie loopt). dat is bij de concurrenten wel anders....

Fijne boxershorts

Boxershorts Rico (3-pack) super snelle levering, maat klopt en zitten heel fijn

Fijn spul in twee zendingen

Ik heb shirts en sokken besteld. In eerste instantie kwamen alleen de shirts. Na een mailtje werden de sokken nagestuurd. De spullen voelen vooralsnog goed en prettig.

Top kwaliteit.

Ik had er eerder aan moeten beginnen.

Fijne pasvorm

Zitten perfect Goede kwaliteit

Goede service en correct afgehandeld

Gfcggh

Prima service, prima product

Eenvoudige bestelprocedure en een snelle probleemloze levering. Het product zelf voelt comfortabel en zit goed.

Mooie kwaliteit!

Feels good

- goede en snelle service - Is mijn eerste ervaring met bamboe onderkleding : toppie !

Super !

Heel goeie kwaliteit en super om te dragen !

Mooie producten

Mooie kwaliteit, goede service!

Zitten heerlijk

Zitten heerlijk

Beetje te ruim

Ondergoed mag iets steviger om bv ook te kunnen sporten.

Het zit goed en voldoet aan de beschrijving.

Fijne sokken, ondergoed matig

De sokken zijn er fijn. Zeker het geld waard. De onderbroeken zijn wat minder bij sommige is de elastische rand al heel snel kapot gegaan. Zou niet moeten bij ondergoed van deze prijs.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD