Zit lekker

Prima kwaliteit

Eindelijk droge kleding!

Yes ik heb eindelijk weer heel de dag droge kleding aan. Het zijn fijne zachte shirtjes

Top levering

Blij met het bestelde ondergoed en snelle levering

Correct en snel geleverd!

Bamboo heerlijk materiaal, super kwaliteit. Blijft mooi van kleur, ook na tig X wassen.

zeer aangename ervaring

De bestelde producten hebben een perfecte pasvorm. De maathulp op de website was duidelijk en heel handig. Het textiel is super zacht, echt aangenaam om aan te raken. De online bestelling liep vlot. De producten werden snel geleverd.

Snel in huis en heerlijk zachte sokken Top!!!!!!

Zo fijn deze sokken en de lage sokken blijven goed zitten. Top!!!!

Mooie spullen snel bezorgt.

Mooie spullen. Ik begrijp alleen de maten voor de sokken niet. Ik heb maat 39 en maat 35-40 is voor mij al aan de grote kant. Ik vraag me af hoe mensen met maat 36 dit ervaren.

Comfortabel en prettig geprijsd

Goed draagcomfort en prettige stof. Mooie band.

Ondergoed past goed en voelt kwalitatief goed aan.

Heel klantvriendelijke omgang en oplossing .

Bijzonder klantvriendelijke oplossing bij een foutief ontvangen artikel.

Fijne onderbroek. zit lekker, voelt zacht aan, en gaat lang mee. Zelf naar vele wasbeurten.

Voor een aantal weken al een beoordeling gegeven. Geen presentje ontvangen welke belooft was. Al wel weer een bestelling gedaan.

Uitstekend!

De geleverde shorts voldoen prima. Zeer goede pasvorm en zeer aangenaam in het dragen. Aan te bevelen!

Heerlijke zachte shirts binnen een dag in huis

Voor het eerst deze shirts besteld en ik ben er heel blij mee. Ze zijn lekker dun en heel zacht en dus ideaal om onder een trui te dragen voor wat extra warmte. De mouwen zijn precies lang genoeg, komen niet onder de truien uit. En de levering was heel snel, top service.

Prima product

Snelle levering. Product voldoet aan verwachtingen

Aangenaam om dragen..

Aangenaam om dragen met klein minpuntje:de schirts(man)zijn te lang voor mij(ben 172 cm lang). Dames slips perfect...

Producten voldoen aan alle verwachtingen

Bamboe Basis levert prima ondergoed. Draagt zeer prettig.

Comfortabel

Ondergoed zit aangenaam en goede pasvorm.

zeer mooie producten

aangenaam verrast door de kwaliteit van de producten en dat voor een goede prijs. vooral de t shirts vind ik geweldig!!!

Snel geleverd, fijne producten.

Zoals altijd weer dik tevreden

Voelt goed

De stof is zacht en sterk, ademt, maar voelt koel aan.

Prima spul

Prima spul, comfortabel en snel in huis

Zachte stof, geen onaangename geurtjes.

T-Shirts en boxers zitten heerlijk zacht, goede pasvorm. Na een dag dragen geen onaangename geurtjes. Shirts drogen snel, ook na het sporten.

Beetje teleurgesteld

Ik had gehoopt dat de sokken niet afknelden, maar helaas is dat toch wel het geval, verder prima kwaliteit....ik zou iets aan het boortje van de sokken doen ...

Snel in huis

En de kwaliteit van de T-shirts heerlijk. Zacht, draagt heerlijk.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD