Superfijne shirts

Shirts die heerlijk aanvoelen en ook goed zitten. Mijn man zweet bijna niet meer in deze shirts. Echt de moeite waard

Accuraat en snelle leveringen

Mijn is helemaal weg van de kwaliteit van de boxershorts, wel 1 klein ding bij sommigen gaat elastiek lubberen, echter de service is fantastisch. Niets dan lof. Gr Ria

zien er goed uit en zijn lekker zacht, vraag mij wel af hoe lang ze mee gaan ivm dunne materiaal

Ben wel benieuwd hoe lang ze mee gaan, materiaal is erg dun. verder zitten ze lekker en zijn ze lekker zacht

Fantastic!

Fantastic concept and extremely comfortable underwear! Will definitely buy more :)

Zit heerlijk

De producten zijn erg fijn. Ik had voorheen een setje van 3 slips gekocht om te proberen. en nu meer besteld omdat het zo goed bevalt. qua maat zit het goed, niet te strak dat het snijdt. maar ook niet te los. Ben ook erg blij dat de grote Bamboo Basics band nu weg is. De hemdjes zitten ook erg lekker. Sokken zijn ook fijn hoop dat die snel in het wit komen ook. Levering ging ook goed. mooie verpakking.

Redelijk

Ik ervaar dat de kwaliteit achteruit is gegaan. Ga nu ook zoeken naar alternatieven

Geweldig product

Super goed

Snelle levering, fijne boxers.

Prima product

Snelle levering en fijn product.

Zeer goed met de afhandeling van het product en het contact met Bamboo Basics. Klasse!!!

Goede kwaliteit, makkelijk te bestellen en de bezorging is snel en goed

Goede snelle levering

Goede snelle levering. Kwaliteit is ook goed.

Heerlijk!

Heerlijke onderbroeken, zacht materiaal en knellen niet bij de bovenbenen, daar heb ik bij andere onderbroeken wel eens last van. Het is bijna alsof je geen onderbroek aan hebt! ;)

Snelle levering ... super materiaal .... thx

Ik zocht naar zacht materiaal en toch ook lekker warm ! Deze voldoen aan deze criteria ! Ben echt super tevreden, merci :-)

Snelle levering. Comfortabele onderbroek. Top

SLECHTE PASVORM

Onderbroeken van dezelfde maat besteld maar de praktijk laat zien dat ze verschillen......materiaal prima....pasvorm.....slecht.

Lange levertijd.

De shorts die ik wilde bestellen waren meer dan een maand niet op voorraad. Eenmaal besteld en ontvangen zitten ze wel lekker. Fijne stof.

Erg comfortabel

Nog niet genoeg gedragen om een oordeel te geven,

Top shirtjes

De shirtjes hebben een mooi wat lager rond halsje zodat je ook nog een kort kettinkje kan dragen. Lekker zacht en prima lengte (ik ben 1.82)!

Mijn kids willen niet anders meer

Eerst een setje sokken besteld voor mijn dochter. Nu willen alle kids in huis deze sokken en ook het ondergoed. Erg comfortabel, blijven goed in de was. Het zou fijn zijn als er voor dames ook multipacks strings beschikbaar komen.

Fijne sokken

Heerlijke sokken alleen is de boord iets te nauw.

Snelle service en goede kwaliteit

prettig te dragen

Deze broeken zijn lekker soepel en voelen goed aan.

Fijne comfortabele kwaliteit

Fijne spoele kwaliteit die heel fijn zit en transpiratie goed absorbeert. En zeer snelle levering!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD