Geweldig materiaal, fantastische pasvorm. Nooit eerder zulk fijn ondergoed gehad.

Snelle service, goede kwaliteit

Snelle service, goede kwaliteit

Erg prettig

soepel

Zit perfect

Heerlijk, comfortabele boxers

Ik heb 6 zwarte boxers besteld. Ze zitten comfortabel. Heerlijke pasvorm. Met lange wandelingen kruipt de pijp van de boxer niet omhoog.

Top product

Top product erg tevreden jammer van PostNL ( appten dat ze kwamen maar kwamen een dag later)

Fijn zittende producten, en volgens mij duurzamen kledij

Fijn zittende producten, en volgens mij duurzamen kledij

correcte en vlotte levering

Fijne producten en vlotte levering

Snelle correcte service en levering

Snelle en correcte service en levering!

Heerlijke sokken en snel in huis!

Heerlijke sokken en snel in huis!

goede pasvorm.

goed product.

Tevreden

Mooi spullen voelt goed zit goed kwaliteiet kan ik nog niet beoordelen. De tijt zal het leren met dragen en wassen.

Heel klantvriendelijk

Na een verkeerde bestelling ontvangen te hebben, kreeg ik de juiste opgestuurd met n kleine attentie.ps ondergoed en sokken zijn top, prima kwaliteit

Zit als gegoten

Comfortabel boxers

mooi pasvorm en comfortabele stof

mooi pasvorm gecombineerd met een lekker zittende stof geeft een comfortabel gevoel

Prettige ervaring!

Makkelijk bestellen, snelle bezorging en fijne producten.

Super tevreden

Super tevreden met mijn T-Shirts Kate. Ik draag ze in de koude tijd als onderhemd onder een trui of jurk. Ze zijn zacht, niet te lang, niet te kort, niet te wijd, niet te strak, en stinken niet zo snel. Ik ga vandaag meer T-Shirts bestellen. Dus top!

Mooi ondergoed.

Geweldig materiaal en een super fijne pasvorm, voelt heerlijk op je huid.

Goede levering en zit als gegoten

De slips bevallen me goed. Ze zitten lekker en de maatgevend is realistisch. Ik ben wel benieuwd hoe ze aanvoelen als het midden zomer is. Maar voor nu ben ik alleen maar lovend over het ondergoed voor dames

Snelle levering, super kwaliteit.

Was al bekend met het merk maar nu 1e keer besteld via eigen website. Super gebruiksvriendelijk, snelle levering en heel belangrijk: super kwaliteit artikelen. Ga zeker weer bestellen. Jammer dat de mondkapjes achter op het hoofd gestrikt moeten worden (veel te omslachtig voor mij) anders had ik daar zeker meerdere exemplaren van besteld.

Voldoet 100% aan de beschrijving van het product. Heerlijk om dragen.

Voldoet 100% aan de beschrijving van het product. Heerlijk om dragen.

Gewoon top!

We hebben een aantal dames shirts besteld en mijn vrouw vindt ze heerlijk!!

Zeer klantvriendelijk

Super lekkere onderbroeken

hele goede kwaliteit, betaalbaarcen snel geleverd. Echt een aanrander.

Goed geregeld

Snelle levering en prima kwaliteit!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD