Zie onder.

1e keer een bestelling gedaan, prima geregeld.

Heerlijk zacht, super service!

Heerlijk zacht, super service! zowel de sokken, T-shirts en de strings zijn heerlijk zacht, super draagcomfort!

Comfortabel

Goede kwaliteit. Lekker zacht.

Snel en netjes geleverd. Mooie shirts. Super zacht.

Een ontdekking!

Verrassend goed product. Snelle service en correcte prijs. Een aanrader!

Zit lekker. Goede maat gekozen. Netjes bezorgd

Zacht, goede pasvorm, zit heerlijk

Ik heb sokken en slips besteld, allebei heerlijk zacht. Ik ga zeker vaker bestellen.

Goed, voelt zacht en aangenaam aan.

Het is wel jammer dat de maten niet goed overeen komen . Volgens het maten tabel moest ik maat S bestellen maar volgens de standaard maten draag ik maat M. Dus heb ik maat M besteld en ik heb een gevoel dat het toch iets groter is dan dat ik gewend ben. Ik zou graag 1 ondergoed in maat S gratis willen uitproberen om te kijken welke maat het beste draagcomfort bij me past.

Uiterst Comfortabel, elastaan ervaring in katoen gevoel!

Uiterst Comfortabel, draagt als katoen, pascomfort zoals elastaan.

Feels so good

Bij toeval een keer aangeschaft en gelijk verkocht. Geweldig draagcomfort. Minpuntje: sommige kleuren geven behoorlijk af. Maar desalnietemin een aanrader.

Snelle levering , blij met het product

T-shirt zit fantastisch

Wat een heerlijk, zacht en mooi T-shirt.

Comfortabel.

Comfortabel.

voelt geweldig op je huid.

heerlijk comfort ondergoed. Naar zo'n hemd al lang op zoek! Eindelijk nu gevonden, super fijn dat het wat hoger is aan de voorkant zodat ik mooi mijn litteken kan verstoppen van mijn onlangs gebeurde open hart operatie. Nu kan ik met een gerust hart een open jurkje truitje aan.

Gemakkelijk besteld, snel geleverd, comfortabele fit.

Gemakkelijk besteld, snel geleverd, comfortabele fit.

Fantastische slips!

De dag na mn bestelling al in huis!! Super zacht en mooi materiaal! Ik ga ook de hemdjes bestellen!

Prijs kwaliteit is zeeer goed!!

Bestelling snel bezorgd en duurzaam verpakt

Heel goede kwaliteit, heerlijk zacht en comfortabel.

Zie hierboven

Zien er keurig uit

De levering was snel en goed geregeld.

Snelle bezorging en goede service. Ik had een vraag gesteld en kreeg heel snel gelijk een antwoord en oplossing. Mooie producten.

Heerlijk zacht materiaal!

Heel fijne slips, de maat klopt goed, er zit genoeg elasticiteit in en het materiaal voelt heel comfortabel. Het milieuvriendelijke aspect vind ik uiterst belangrijk, maar het moet ook lekker zitten natuurlijk. Helaas waren de strings uitverkocht, ik hoop dat die er snel weer zijn! Dan bestel ik direct ook ondergoed voor mijn man :-)

Goed product

Heerlijk ondergoed, zit als gegoten!

Had geen ervaring met bamboe ondergoed, mijn man wel, maar bevalt erg goed!

Prima product

Zit heerlijk

Goed product, snel geleverd.

Ik

16 Fokkerstraat