Goede pasvorm zitten heerlijk. Mochten wel iets langer meegaan.

snelle levering van uitstekend passend prettig zittend ondergoed!

Mijn bestelling kwam in het weekend, maar werd toch na 2 dagen geleverd! Ik gebruik het vooral als ik ga wandelen. Perfecte pasvorm en het draagt heel prettig. Geen schuurplekken meer bij lange afstand!

Fijn materiaal

De stof zit heerlijk. Dames Maat S hipster valt meer als een M en helaas verkopen jullie geen XS. Daarnaast vind ik het hipster model meer weg hebben van een boxer. Maar dat kan ook aan de maat liggen. Goede kwaliteit, maar voor mij (met maat xs/s) geen geschikte pasvorm.

Top, erg tevreden.

Snelle levering en mooie kwaliteit.

Mooie kwaliteit

Heerlijk zachte spullen, fijne kwaliteit! Snel verstuurd.

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Ondergoed en sokken besteld, ze werden snel bezorg en zijn leuk verpakt. Groot draagcomfort en bevalt goed.

Voldoende

Heren setje heeft geen zijnaad en de dames wel, jammer!!

Goede materialen

Superfijn ondergoed en goede levering!

Absoluut fijn ondergoed. Nabestelling goed geleverd ! Ga zeker nog eens bestellen.

Fijne onderbroek

Fijne onderbroek, maat is mooi passend en zit lekker

Nice material

Fijne producten en snelle levering

De kleding zit heerlijk, is van goede kwaliteit en is snel thuisbezorgd. Een extra complimentje voor de mooie verpakking!

Goede pasvorm en zit heel prettig.

Prima produkt.

Heel goed, ondergoed zit lekker. Amper te voelen. Goede kwaliteit Service snel en goed. Ik ben tevreden.

Heerlijke shirts voor onder kleding of om in te slapen en heel zacht

Heerlijke shirts

Snelle service en goede kwaliteit

Heerlijk draagcomfort

Zacht en hele mooie kwaliteit. Dit is absoluut niet het laatste wat ik heb gekocht..

correcte afhandeling van de bestelling, binnen de op de site vermelde leveringstermijn

Volkomen volgens verwachting

Fijne basics, met minder impact dan katoen, weer een stapje de goed kant op.

Goed spul, goede maatvoering ook.

Naar een klein foutje in de maat keurig en snel opgelost goede service

Goede kwaliteit, snelle levering, en top service!

Ik heb inmiddels een aantal keer bij Bamboo Basics besteld, en tot nu toe ben ik elke keer weer tevreden. De producten zijn van zeer goede kwaliteit. Bestellingen worden ook zeer snel geleverd, denk aan slechts 1 tot een paar werkdagen. Maar ook de afhandeling van klachten en algehele service is super! 1 van mijn bestelde producten werd kapot geleverd. Na melding hiervan gemaakt te hebben, kreeg ik gratis nieuwe toegestuurd die ook nog weer eens heel snel werden geleverd. Al met al ben ik zeer tevreden!

Prima 2e ervaring met Bamboo Basics

Ik heb dames t-shirts met lange mouw besteld om in de winter als onderhemd te dragen. Vond het een hele mooie winter kwaliteit en de bestelling is snel geleverd!

Prima dienstverlening, prima product!

Van bamboe gemaakte kleding is favoriet!

Perfecte afhandeling van mijn bestelling. Top

Op aanraden sokken besteld, zitten perfect.

prima materiaal en goede pasvorm

Ook als ondershirt bij het fietsen een topproduct

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD