Prima product. Enige minpuntje was dat de levering zeker wat langer duurt dan op de site wordt aan gegeven.

Comfy and stylish

I am in love with both underwear and tees. Also, I love the sustainable concept of the brand

Uitstekende duurzame boxershorts

Ik ben de laatste tijd meer bezig met duurzamer leven en ook duurzamere producten aanschaffen. Het is altijd even wennen of de kwaliteit dan ook net zo goed is als wat je bent gewend. Over dit product kan ik kort zijn, DOEN.

Super zacht

Wat een super zachte kwaliteit. Comfortabel, bamboe is klasse.

Ik heb nog meer besteld

Bezorging goed Pasvorm goed

Zeer goede snelle levering

Ik heb hemdjes en sokken besteld. Materiaal draagt erg fijn. Voelt als een tweede huid. Binnen een dag bezorgt.

Keurig geleverd, prima kwaliteit, maar toch niet naar verwachting

Mooie kwaliteit maar doordat ik shirts heb van bamboo, die heel zacht zijn, was mijn verwachting dat dit ondergoed ook zo zou zijn. Dit viel mij tegen. Het is gewoon een soort katoen. De boxer shorts kruipen omhoog omdat het pijpje te kort is. De slips hebben niet de rand zoals op de foto en ik vind de randen vrij hard. Wel is mijn klacht, klein gaatje in één van de boxers, keurig opgelost. Zou ik ze weer bestellen? Nee. Overigens is het prima kwaliteit en de levering was ook vlot.

Rommelig pakketje ontvangen. Smoezelig doosje met twee verkreukelde t shirts.

Heb dit reeds als klacht doorgegeven. De shirts zijn wel oké.

Incomplete order

Bestelde onderbroeken met cadeau verpakking. Kreeg vervolgens alleen de onderbroeken opgestuurd. Na mailen kwam de oplossing dat ze de euro terug zouden storten. Vind dit te simpel had het meer op prijs gesteld als ze de cadeau verpakking nog zouden na leveren.

Geweldig product en zit heerlijk

Top. Snel. Goed.

Snel geleverd. Goede kwaliteit.

Prima webwinkel met goede service and hoge kwaliteit producten voor een degelijke prijs.

Onderbroeken dag na bestelling meteen in huis. Zien er goed uit en zitten heel fijn. Goede onderbroeken voor een goede prijs!

Correcte bezorging

Ondergoed ziet er goed uit. Bezorging ook goed. Past ook. Nu nog ervaren hoe bamboo basic is met draagconfort en of confort en kwaliteit blijft na een paar wasbeurten.

kwam vlot.

Fijne kwaliteit

Prima sokken, elastisch en dikke stof

Na herhaald vragen bericht dat het niet leverbaar was

Erg jammer dat je moet mailen e.d. voordat je antwoord krijgt en dan blijkt het ook gewoon niet voorradig te zijn Was benieuwd naar dit product maar durf het niet meer aan

Product bleek niet voorradig.

Het geld woord terug gestoord. Als je het product niet in huis hebt,waarom adverteer je er dan mee ?

Prima kwaliteit, uitstekende service.

Met 1 van de slipjes was er iets niet goed. Nadat ik dit gemeld had kwam Bamboo Basics direct met een uitstekende oplossing. De slips zitten heel comfortabele. Ik ga zeker nog een paar sets bestellen.

kan nog geen mening geven

bestelling nog niet ontvangen

Alles volgens beschrijving en op afspraak geregeld.

Heerlijk!

De producten zitten heerlijk! Bamboo Basics is een blijverdje!

vriendelijk

moet nog afwachten of er ook actie komt op mijn vraag .

Niet mijn model

Helaas is deze slip veel te laag . Ik zoek een hoger model

helemaal top!

eerst even een paar sokken gekocht om uit te proberen.... helemaal geweldig! Ik ga meteen meer bestellen.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD