top

top

Meesterlijke kwaliteit,

Het voelt aan als een deel van je lichaam, met andere woorden, je voelt niets of je het draagt. Daarom, meesterlijke kwaliteit.

Simpelweg goede producten van Bamboo Basics. Net als de levering.

Zie hierboven.

Mijn ervaring was goed

Ideale shirtjes, nu ook met lange mouwen

Ik draag de shirts van bamboo basis nu denk ik al ruim een haf jaar en wil niet meer anders. Heel fijn is dat ik minder zweet in deze shirts en dat de zweet niet gaat ruiken, daar heb ik in katoenen shirts wel last van en dat is erg vervelend. Ben daarom ook heel blij dat de shirts er nu ook zijn met lange mouwen. Ideaal voor de winter met een vest erover. Jammer dat die er alleen nog in zwart zijn, zou die graag ook hebben in wit en donkerblauw. Hoop sowieso dat het assortiment van de shirts wordt uitgebreid met andere kleuren als donkerblauw en ook met V-hals.

Zit lekker

Boxershort zit lekker, voelt bijna niet dat je hem draagt.

Geweldig draagcomfort !

De zwarte shirts met lange mouw zitten heerlijk en zijn goed op de maat. De stof is erg zacht en is aangenaam in het dragen. Ik ga er komende winter erg veel plezier aan hebben onder een trui of jurk. Ik ben erg blij met mijn aankoop !

Snel en van prima kwaliteit

Binnen 2 dagen bezorgd. Goede kwaliteit.

Zit goed, lekkere stof

Ik ga zeker bij bestellen.

Geweldig materiaal

Zeer snelle verzending, keurig verpakt, zacht materiaal wat veel vocht op neemt. Hun 'tracktrace' aankondiging is zeer duidelijk, kortom zeer tevreden.

Goede producten

Producten zijn fijn, wel een wat eenzijdig assortiment. Tevens moest ik na bestelling er na een week zelf nog achteraan met de vraag waarom ik nog niks ontvangen had. Kreeg wel snel reactie terug maar bleek dat 1 van de artikelen niet meer op voorraad was. Jammer dat Bamboo Basics dat niet zelf gecommuniceerd heeft maar in plaats daarvan m'n complete bestelling in de wacht zet en vervolgens aankondigt dat ze geld terug gaan storten ivm het artikel wat tijdelijk niet op voorraad is. Ik heb hierop gereageerd dat 1 deel van m'n bestelling weliswaar geleverd kan worden maar dat ik het artikel wat pas over 2 weken weer op voorraad is dan alsnog zou willen ontvangen in plaats van geld direct terug. Daar is nooit meer reactie op gekomen helaas. Los van dit soort dingetjes ben ik tevreden over Bamboo Basics!

boxershorts zitten als gegoten

ze zitten fijn kruipen niet omhoog het voelt bijna of je niets aan hebt

Fantastisch!

Was wat verkeerd gegaan met de bestelling ... Heel snel en professioneel opgelost . Chapeau ✅

Fijne boxers!

Altijd katoenen ondergoed gehad, nu overgestapt op bamboo wat heerlijk zit. Heb het nog niet vaak gewassen dus de kwaliteit is nog even afwachten, maar voor nu is het een goede vervanger voor katoen.

ik ben zeer tevreden.

goede pasvorm de onderbroek zit zeer goed.

Niets ontvangen na ruim een week!

Na ruim een week nog niets ontvangen. Ik heb een mail gestuurd maar geen reactie op ontvangen. Wel deze email ontvangen om bamboo basics te beoordelen. Volgorde is niet helemaal fijn dus! Ik zou graag willen weten wanneer mijn bestelling wordt geleverd.

Snelle en correcte afhandeling.

Snelle en correcte afhandeling met een prima product.

Geweldig!

Alles zit als een tweede huid en is zeer comfortabel!

Fijne kwaliteit

Je voelt de broekjes totaal niet. Lekker licht materiaal. Geen gezweet! Fijne pasvorm. Aanrader!

Zit goed kwaliteit goed een goed zittende boxer

superzacht en luchtdoorlatend

bamboe mondkapjes zijn heel prettig in 't gebruik. Bovendien mooie pasvorm.

Mooi materiaal voor redelijke prijs. Prima en snelle service.

Fijne en snelle levering. Super fijn en zacht ondergoed.

prima kwaliteit

Goede levering en prima kwaliteit producten

Voelt als een 2e huid !

In eerste instantie foutieve maat besteld maar keurig binnen een week de juiste maat toegestuurd gekregen. Prijs kwaliteit prima in orde !

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD