Super service!!

Ik ga niet in details treden maar ik wil wel vermelden dat de mensen van Bamboo basics hele goede service verlenen. De producten die ik heb ontvangen zijn van zeer comfortable en van goede qualiteit. mocht er onverhoopt toch iets niet kloppen dan kan ik met 100% zekerheid zeggen dat het goedkomt wanneer men dit op net zo'n nette manier doorgeeft als men zelf behandeld wil worden. GROTE PLUIM voor Bamboe basics!

Snelle levering, product erg fijn!

Prima onder kleding, goede pasvorm en blijft mooi in model.

Comfortabel ondergoed, prettig in dragen en blijven mooi ook na veelvuldig wassen.

Prima service, erg fijn ondergoed

Prima service. Duidelijk en weinig poespas. Het ondergoed zelf is van goede kwaliteit en zachter dan ander ondergoed.

Mila hip slip zit heerlijk

Fijn comfortabele slip. Zit mooi en lekker.

zeer gode

prima , had de verkeerde maat besteld en geruild voor de goede maat.

Fijne pasvorm

Voor mij en m'n vriendin bamboo ondergoed aangeschaft. Zit heerlijk en prijs kwaliteit is ook zeer goed. Ben alleen benieuwd hoe lang de elastische band mee gaat

Snel Goed en Accurate Verzending

Ben zeer te vrede over de afhandeling van de bestelde goederen,en ben ook blij met deze goederen ze voldoen zeker aan de gestelde eisen.

Hee goed

De onderbroeken zijn superzacht. En daarom had ik ze ook aangeschaft. De naar overdwars aan de voorkant had ik niet verwacht, maar die is alsnog heel erg zacht en daar heb ik geen last van bij het dragen. Ik beveel dit product aan.

Mondkapjes waren van goede kwaliteit.

Mondkapjes waren van goede kwaliteit.

Snelle service prima tshirts

Makkelijk

Gewoon, lekker makkelijk en Basic. En nog goed ook!

voelt als een tweede huid

TOPPIE

Uitstekende service

Eenvoudige bestelling en vlotte levering; prima service

Zit goed en lekker.

Goede pasvorm en prettige stof.

Kwaliteit en op tijd

Top kwaliteit ondergoed, netjes snel afgeleverd

De kwaliteit van de producten is erg goed, de levering is altijd zoals aangegeven en de kledingstukken zitten als gegoten. Niets aan te merken op de producten en diensten van Bamboo Basics!

Heerlijk zittende boxers, zowel dames als heren.

Dik tevreden, ga nog een set bestellen.

Toch fijn als een onderbroek geod en comfortabel zit.

Dit ondergoed bevalst zo goed dat ik nog een setje besteld heb zodat ik ze kan blijven dragen zoder terug te moeten naar die oude goedkope rommel

Hempjes: TOP!!! Hipsters: helaas, zag er wel mooi uit

De hempjes zijn mooi en zitten heerlijk. De Hipsters voldeden niet aan mijn verwachting. Dacht dat de pijpjes langer zouden zijn.

Heerlijk zacht

Zit gelijk heerlijk, heel comfortabel.

Product voldoet aan verwachtingen

Snelle en correcte levering Bij niet voorradig op wachtlijst

Heerlijk zacht, goede pasvorm

Heerlijke zachte onderbroeken. Fijne pasvorm met lange broekspijpen. Band zit iets wat strak, misschien wordt dat na een tijdje dragen beter. Niettemin, een aanrader om te kopen.

aangenaam om dragen ruikt niet naar zweet ik koop er nog

vind het een aangenaam T-shirt

Overzichtelijke site, snelle levering

Duidelijke informatie op de site, snelle levering

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD