perfect

de boxers zitten goed.

Kwaliteit voor mooie prijs

Goede kwaliteit bamboe onderkleding voor een leuke prijs.

Zit lekker en het ademt

Vlotte levering van een super product.

Zeer prettig in het dragen.

top! snelle levering, super kwaliteit

top! snelle levering, super kwaliteit

Comfortabel goede kwaliteit

De boxer shorts zitten comfortabel en zijn van goede kwaliteit

Gewoon goed

Veel comfort

Zit goed, draagt lekker!

!

Over hetgeen Bamboo Basics over bamboe onderkleding zegt, is geen woord gelogen

Ik doe altijd uit een soort ouderwetse zuinigheid vrij lang met m’n ondergoed, maar nu ik Bamboo onderkleding ‘aan den lijve’ heb ondervonden, denk ik dat ik mezelf maar eens wat uitgebreider ga verwennen.

Fijne shirts en shorts die snel worden geleverd

Ik koop al een tijdje niets anders meer. De hele zomervakantie heb ik niets anders gedragen dan de v-hals shirts.

Goede ervaringen

Al mijn geplaatste bestellingen keurig binnen enkele dagen ontvangen.

Comfortabele kleding

Erg hoog zitcomfort. Warmte regulerend.

Prima product.

Goede pasvorm en kwaliteit. Jammer dat de bezorger het voor de deur gezet had, in de regen, omdat wij even een uurtje niet thuis waren.

Prima snelle levering

Top.

Gewoon goed spul

Aangename onderbroeken

Ik kocht onderbroeken (slip) voor mezelf en boxershorts voor mijn man. Ze zitten heel goed en hoog genoeg. Na enkele maanden raakte er wat sleet op 1 elastiek van de boxershort van mijn man maar voor de rest niets anders dan lof. De levering was altijd heel correct en vlot.

zeer fijne stof

Het is zeer fijn om te dragen en voor het oog een must!!

Comfortabel

Comfortabel en soepel.

Erg fijne boxershort met uitstekende pasvorm

Het bestelproces en uitgebreide uitleg over de stof/bamboe ervaarde ik als uitstekend! Ook ben ik blij en tevreden met mijn bestelling de boxershorts. Ik ga ook de shirts bestellen aangezien de stof echt heel prettig en zacht aanvoelt.

Snelle levering, comfortabel en niet duur

Snelle levering, comfortabel en niet duur Voldoet aan verwachtingen!

Eindelijk het goede gevonden.

Deze Bamboo Basics zitten prima.

Top onderbroeken voor een goede prijs

De verzending was zonder problemen, de onderbroeken kwamen netjes verpakt aan en zitten heerlijk!

Ik ben een uitgelaten fan van Bamboo Basics

Ik ben al jarenlang een fan van bamboekleding, maar niet alle bamboekleding is hetzelfde. De soepelheid, pasvorm en 'het gevoel op de huid' van Bamboo Basics zijn ongeëvenaard. Mijn eerste onderkleding van bijv. Bamigo draag ik niet meer sinds ik Bamboo Basics heb.

Simpel bestellen, snel ontvangen.

Zoals de eerder aangeschafte boxers nu de singlets van prima kwaliteit ontvangen.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD