Kwalitatief prettig materiaal, zit goed. En bij klachten wordt alles netjes en correct afgehandeld, aanrader.

Zacht materiaal

Zeer prettig voelt het aan

Bamboo is verrassend zacht.

De onderbroeken zijn heerlijk zacht om te dragen. Het elastiek zit vrij hoog maar dat vind ik zelf wel comfortabel. Het blijft aan de dure kant voor maar 2 onderbroeken, maar als ze langer dan een jaar mee zullen gaan (duurt nog een jaar voor ik dat weet) is het deze duurzame investering waard.

Eenvoudig en snel

Eenvoudige bestelling, snelle bezorging. Goed product

Top materiaal voor mooie prijs

Hey zit voortreffelijk wil nooit meer wat anders!

Uitstekende kwaliteit

Heel tevreden. Mooie kwaliteit en snelle levering

fijne basic bokershort, zitten goed. Maat is perfect.

De maat die we besteld hebben heeft goede pasvorm, zitten goed, voor herhaling vatbaar, is echt aan te bevelen. levertijd is snel.

Fijne onderbroek.

Goede communicatie, alles klopt tot nu toe.

Nu redelijk tot goed geregeld fijne oasvorm

Snel geleverd goede pasvorm

correcte levering.

correcte levering en betaling

Kan niet beter

snelle levering, goede kwaliteit en ga nog zeker bij bestellen

Snel verzonden en zit erg lekker

Ik heb ondergoed en hemdjes besteld en ik vind het erg lekker zitten, veel fijner dan katoen.

Snel geleverd, goede spullen

Prettig draagbaar.

Ondershort zitten super

Gewoon comfortabel zonder irri of knellen.

Heerlijk luchtig en licht!

Bamboe is een perfecte vezel voor kleding; ondergoed, t-shirts en sokken.

Sluit om mijn lichaam zo buigzaam als riet

Voelt stevig aan alsof de vorm al in de bamboe zit nog voor het wordt gebruikt

Super!!!

Helemaal fan van jullie producten! Zachte stof

waardeloos

Je bestelt een product op de website, krijg je na 2 weken bericht dat het niet geleverd kan worden. Check dan eerst voordat je adventeert met een niet te leveren product.

Fijne, zachte stof

Heel tevreden over de slips en boxershorts. Sluit mooi aan en zachte stof. Singlet had ik in een maat groter besteld, maar ik zou graag zien dat ze wat langer zijn. Nu kruipt de stof steeds omhoog. Dat zit minder fijn.

Amazing

Ben zeer tevreden over de producten. Goede kwaliteit en prima draagcomfort

Helemaal top

Past perfect

Bijzonder

Na een week niets gehoord te hebben kregen we bericht dat er iets was mis gegaan met de website en het geld werdt terug gestort, als we nu op de website kijken staat het bestelde artikel er nog gewoon op dus dat vinden we dan vreemd

minder

niet goed gelezen, er was elastan en katoen bijgemengd, minder prettig draagbaar

wat een fijne broekjes!!

makkelijk besteld snel bezorgd heerlijke zachte onderbroekjes

Eerst verzendbevestiging ontvang, bijna week later bericht dat het toch niet op voorraad was

2 producten besteld die op voorraad waren volgens de website. Vrij snel verzend verzendbevesting ontvangen, maar 5 dagen later kreeg ik te horen dat 1 van de 2 artikelen toch niet op voorraad was. Dit kan gebeuren maar is wat mij betreft veel te laat gesignaleerd/gecommuniceerd. Daarnaast had men het andere product natuurlijk wel direct kunnen versturen

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD