Onderbroek al kapot

De onderbroeken waren zacht en comfortabel alleen is er al een opengescheurd na een keer gebruikt te hebben. Dit is zeer frappant omdat oudere onderbroeken dit nog niet hebben en deze onderbroeken niet goedkoop zijn.

Alles prima geregeld!

Een hele goede ervaring met bamboo! Ga zeker vaker bestellen!

Geen 5 steren kreeg het pas na 4 dgn binnen na 2 x een van post nl met tijden dat het geleverd zou w

De toekomst moet het uitwijzen of ze goed zijn en niet gauw stuk zijn pas vorm is wel perfect

Open communicatie en snelle teruggaaf

Ik ontving bericht toen ze mijn retour gezonden artikelen hadden ontvangen en ik kreeg bericht toen het bedrag teruggestort was. Top!

Fijne materialen en goede pasvorm

Ik ben vrij lang en daardoor zijn t-shirts, overhemden etc. vrij vaak te kort. De XL maat van Bamboo Basics zijn in dit geval lang genoeg en na een aantal keer wassen is dit tot op heden zo gebleven.

Socca's

Socca's zitten heel comfortabel,lichte structuur

Draagt erg prettig en sluit goed aan. Goede kwaliteit.

fijne hemdjes

omdat de ervaring met een eerdere bestelling prima was, ook deze keer voor BambooBasics gekozen. Ik ben niet teleurgesteld.

Bestelling gedaan van 3pack, betaald via visa. Keurig op tijd geleverd. 1 dag later nogeens een 3pack ontvangen met de zelfde gegevens, ordernummer en nota nummer. Hierover gemaild voor het krijgen van een antwoordnummer om het teveel geleverde terug te zenden of laten houden voor de helft van de prijs o.i.d Kreeg een mail terug dat ik voor eigen rekening terug kon sturen of houden en dan het vol,e bedrag overmaken. Dat laatste heb ik bedaan maar enige coulance had ik toch wel verwacht. Iemand die niks laat weten kan zo € 30,- in zijn zak steken. Iemand die eerlijk is moeg het volle pond betalen. De broeken zijn overigens goed.

Uitstekend!

Snelle service goed product!

prima eerste ervaring met bamboo basics

Dit was mijn eerste bestelling bij Bamboo Basics. Bestelling en levering verliep vlekkeloos. De broekjes bevallen tot nu toe prima. Fijne pasvorm en fijn materiaal. Persoonlijk hadden voor mij de grote witte letters op het elastiek van de broekjes niet gehoeven, maar dat is een kwestie van smaak. De broekjes hebben de eerste wasbeurten ook goed doorstaan, zien er nog als nieuw uit.

Goed met een maar

De producten zijn goed. In eerste instantie zou de levering op zaterdag plaats vinden. Helaas daarvoor thuis gebleven daar er veel buren weg zijn. Daarna werd er al om mijn mening gevraagd. Uiteindelijk kreeg ik de producten pas op donderdag binnen. Dus dat maakt het dat mijn gevoel negatief is. Natuurlijk weet ik nu nog niet hoe de kwaliteit is na een aantal weken dragen en wassen.

Comfortabel

Draagt heel erg fijn, zachte stof. Geen irritaties meer.

Zitten als gegoten

Zeer fijne hippers voel ze niet zitten en zijn erg zacht , ga er nog meer bestellen.

Heerlijk om te dragen

Mijn allereerste eco kleding aankoop, maar ik ben meteen verkocht, zowel het vrouwenondergoed als de mannen t-shirts vallen hier heel erg in de smaak. Niet alleen het draagcomfort maar ook het onderhoud comfort zijn de moeite waard. Er volgt zeker snel een volgende bestelling. Duurzaamheid is voor ons ook een zeer belangrijk punt.

Topproducten

Na een eerdere aankoop van ondergoed en sneakersokken waar we erg tevreden over waren (eindelijk geen zweetvoeten meer!), plaatsten we deze keer een grotere bestelling met daarbij ook maskers. Alle producten arriveerden tijdig, verzorgd en zijn weer van topkwaliteit! Wij vervangen langzaamaan al ons ondergoed en sokken door die van Bamboo Basics.

Vlotte afhandeling

Goed product en snelle levering.

De ontdekking van 2020 voor mij

Snelle levering en top kwaliteit

Mijn ervaring is goed

Goed product en bestelling en levering gingen ook in 1 keer goed

Heerlijke zachte stof, perfecte pasvorm.

Eerst drie onderbroeken verkocht. Omdat deze zo goed bevielen, gelijk het 7 pak besteld. Zeer tevreden. Zou niet anders meer willen.

Keurig op tijd geleverd. Artikelen die later bezorgt worden keurig in een brief opgesteld met daarin de datum van (na)levering.

Snelle levering van de producten

Snelle levering en producten voelen goed aan

Materiaal heerlijk ,

Pasvorm hipster erg hoog ondanks maat s , geen fijn model, volgende keer de slip maar bestellen

Super comfortabel!

Erg zacht en comfortabel in het dragen. Een absolute aanrader.

Geen idee nog

Ik ben niet onder de indruk van jullie logistieke kwaliteiten. Ik wacht met smart op de bestelde boxers om een goede beoordeling te kunnen geven. 6 dagen geleden besteld en nog steeds niets binnen. Krijg ook geen reactie op mijn vragen. Erg jammer.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD