Bamboo ondergoed zit heel comfortabel
Het ondergoed, heeft een prima pasvorm en blijven bij warm weer lekker droog.
Ik dacht bamicos besteld te hebben. Eerste indruk is goed. Afwachten na wasbeurt.
Goede ervaring met Bamboe Basics. Prettig om te dragen.
De geleverde bamboe t-shirts passen goed. De maat XL is gelukkig ook XL. Ook zijn de shirts lang genoeg en dragen lekker comfortabel.
Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend!
Zit heerlijk en is nog goed voor het milieu ook.
Fijne kleding, fijne website, snelle levering! Niks veranderen aan dit recept.
Boxers zitten prima!
Snelle zorgvuldige levering, prima kwaliteit!
De T-shirts voelen zijdezacht en elastisch aan. Na een hele dag intensief gebruik, ruiken ze nog steeds fris. Hopelijk blijven ze de vorm behouden na het wassen.
het ondergoed zit past mooi. Alleen weet ik niet, hoe lang het zo mooi blijft.
Voelt zeer prettig aan met dragen. Heerlijk dun en een goede pasvorm.
De bestelling bestond uit 3 pack Dus 1 bestelling voor 29 euro waarin 3 st bamboo boxershorts zouden zitten. Krijg een pakketje van daag met slechts 1 boxershort. Wanneer krijg ik de andere 2 ?
Communicatie over de Leveringstijd is m.i. Onvoldoende.
product en materiaal, draag gevoel zijn goed bevonden. Ga weer een bestelling plaatsen. Bij de levering is echter iets foutgegaan bij PostNL.
Revisión original
product zou zijn afgeleverd, niets ontvangen. Via email aangegeven. Ontvangstbevestiging ontvangen voor onderzoek. Daarna niets vernomen. Kan zo geen aanbeveling doen.
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je nog niks hebt gehoord. Een onderzoek voor een pakketje kan inderdaad wel eventjes duren. Ik zie ondertussen dat onze klantenservice je een update heeft gegeven! Hopelijk is het snel opgelost! Met vriendelijke groet, Bamboo Basics Klantenservice
had 3 shorts besteld. Mooie stof..super pasvorm, mijn zoon was er blij mee. Alleen belde hij een dag later dat er bij 1 short een naad los zat. Na contact met Bamboo Basics hebben we direct een nieuw set ontvangen. Wat een topservice!
Goedemorgen, Bedankt voor je bericht en wat vervelend om te horen dat de naad van de boxer los is gekomen. Onze klantenservice heeft je een mailtje gestuurd! Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Bamboo Basics Klantenservice
Revisión original
had 3 shorts besteld. Mooie stof.. mijn zoon was er blij mee. Alleen belde hij een dag later dat er bij 1 short een naad los zat. Daar was hij dan minder blij mee..
Gepaste reactie van Bamboo Basics, waarvoor dank.
Goedemorgen, Bedankt voor je bericht en wat vervelend om te horen dat het artikel zo snel is stuk gegaan. Onze klantenservice heeft je een mailtje gestuurd! Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Bamboo Basics Klantenservice
Revisión original
Slechte kwaliteit, nooit meer.
De stof is zacht en soepel r blijft goed inde was
Pasvorm is fijn. Minder snel zweten, en geen geurtjes! Kan nu gerust de t- shirt nog een dag extra dragen ipv na 1 dag al in de was moeten. Ik ben fan.
Zijn heerlijke zachte boxers. Minder zweet idd dan gewone katoenen, en gaat niet constant in je naad zitten. Alleen had ik een maat L besteld, dat draag ik van katoenen boxers ook, en die valt wel een beetje ruim.
Fijne stof en verrassend goede fit.
Snelle levering van een top product
C
Zit lekker comfortabel en een goede pasvorm!
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD