Fijn materiaal, comfortabele fit!

Snel bezorgd. Heerlijk materiaal. Aaanbevolen!

Zit goed, prima pasvorm!

Fijne boxers

Zitten heerlijk

Zitten lekker door dat er geen naden in zitten. Word snel geleverd.

Zeer prettig ondergoed en goede service

Professionele webwinkel. Service gericht en persoonlijk contact.

Goeie pasvorm. Geen 5

Mooie lekkere onderbroeken. Er wordt beweerd dat bamboe even goed zou zijn als Merinowol, maar dat klopt niet. Als dat had geklopt hadden ze van mij alle sterren gekregen want ze zitten heerlijk ook als ik langdurig op de motor rij.

Heel goede service en de kwaliteit is niet overdreven dus zeer goed

Bamboo Basics hebben een fantastische pasvorm en voelen fijn aan. Toen bij een boxershort het stiksel losliet, kreeg ik meteen een setje nieuwe.

Fijn, zacht en goede passend

Fijne pasvorm en zacht materiaal

Heerlijke koel en goed passend ondergoed

Structuur en materiaal draagt zeer comfortabel, echte aanrader

Kwaliteit laat te wensen over. Er zat een gaatje in het shirt

Bestellen en leveren ging prima maar er bleek een gaatje in een van de bestelde shirts te zitten. Had ik niet verwacht.

Ik heb de boxers voor mijn man gekocht. Ze schuren niet en ze zitten heerlijk volgens hem!

Omruilen bestelling baar een andere maat binnen een paar dagen geregeld klasse

Goede kwaliteit en snelle levering

Mijn eerste ervaring met bamboo basic. Snelle levering maar vooral de kwaliteit valt op. De shirts zijn niet goedkoop maar voelt zacht aan. Een gevoel van kwaliteit. Nog even afwachten hoe de shirts zich houden na veel wassen

Prima shorts, prima verzonden, mooi op tijd.

Mijn eerste indruk van de shorts is uitstekend. Bestelprocedure en berichtgeving is prima. Wat opviel was de verpakking die als de shorts niet passen ook gebruikt kan worden voor de retourzending. Goed ideeën!

Mooie boxers

Super zacht en mooie pasvorm. Valt wat klein. Snel geleverd.

Met Bamboo Basics is het zaken doen zoals zaken doen hoort te zijn.Gewoon ouderwets goed.

Het ondergoed is top.Je vergeet dat je het aan hebt. En dat voor zo'n prijs.

Goed spul

Eerlijk advies goede service !

Snelle afhandeling en prettig contact

Heerlijke zittende basics, uitstekende levering.

Zowel ondergoed als T-shirts zitten goed, ik ga vaker bestellen.

Betaalbaar comfort tot het naadje.

Echt fijn ondergoed. Zocht iets tegen transparantie voor tijdens mijn bruiloft en dit was een geniale keus. Zit super lekker en heb nergens last van gehad die dag. Verder snel thuis bezorgd zonder veel gedoe. Aanrader. Ga meer bestellen.

goede kwaliteit voor een concurrerende prijs

Prima kwaliteit ondergoed tegen een redelijke prijs. Bezorging en betaling verliepen vlekkeloos.

Enorm fijne boxershorts, echt een aanrader

Snelle levering en goede service, ideale website en goede collectie

Goeie onderbroeken

Zeer positief

Snelle levering maar weinig diepgaande informatie

Ik had moeite dat zelf niet vooraf de stof kon aanvoelen. Ik heb zelf de informatie die ik nodig had moeten opzoeken op andere websites. Het is met een viscoseprocess, waardoor het uiteindelijk minder milieuvriendelijk is. Het zou evengoed uit een viscose van houtvezels gemaakt kunnen worden. Een beetje minder commerciële blabla en meer echte informatie.

Pluspunten

Snelle orderbevestiging, betrouwbare track & tracé, snelle en correcte levering

?

• Prijs