Pluspunten
Snelle levering Goede prijs
Pluspunten
Prima levering en duidelijke communicatie. Ook het duurzame goed natuurlijk,
VerbeterpuntenWellicht retoursticker bijleveren.
Bedankt voor je review! Toevallig zijn wij net in het proces om deze optie toe te voegen. Dus binnenkort zit deze erbij!
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenIk zou een boxershort met een lager zittende tailleband een aanwinst vinden.
Bedankt voor je review! Iedere mening telt en we nemen jouw feedback mee in ons proces.
Pluspunten
Fantastische peuren,
Pluspunten
Snelle levering..shirt niet te strak..fijne stof
Pluspunten
redelijk snelle levering, prima t-shirts
Verbeterpunteniets groter assortiment, modellen.
Bedankt voor je review! Ons merk is altijd in ontwikkeling en wij zullen je feedback meenemen. Wij streven naar het beste voor de klant!
Pluspunten
Snel geleverd, prima spul!
Pluspunten
duidelijke webside , vlotte levering
Verbeterpunten-
Onduidelijkheid wanneer bestelling ontvangen zou worden
Bedankt voor je review op Kiyoh! Ik zag dat je aangaf dat je het onduidelijk vindt wanneer de bestelling ontvangen zou worden. Bij ons geldt: Op werkdagen voor 16:00 besteld de eerst volgende werkdag in huis. Als het goed is heb jij toen je een bestelling hebt geplaatst een track & trace code ontvangen. Met deze code kun je precies zien waar je pakketje zich bevindt. Onze producten worden verzonden met PostNL. Ik zie dat jij je bestelling op zaterdag hebt geplaatst, in dit geval wordt hij vandaag (maandag) verwerkt en wordt hij op dinsdag uitgeleverd. Dit ivb met de werktijden van PostNL.
Pluspunten
Prima product voor een acceptabele prijs
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ondergoed sluit netjes aan.
VerbeterpuntenNog geen idee. Zijn het ondergoed net gaan gebruiken
Pluspunten
Bestelling klopt altijd. Als er iets niet naar mijn zin is wordt er goed meegedacht over een oplossing.
Pluspunten
Snelle levering en een goed lekker zittend product.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Ik had geen idee over bamboe ondergoed, boxershorts, maar geweldige super kwaliteit, ik heb ook voor mijn vrouw besteld.
VerbeterpuntenNiets
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
geen problemen, goede delivery
Verbeterpuntenstof volet lekker aan, zeker de T-shirts maar de pijpjes van de onderbroeken kruipen omhoog en dat is de reden waarschijnljk niet meer te bestellen. Vnadaar 2.5 ster
Bedankt voor je review! Jammer om te horen dat de kwaliteit niet aan jouw verwachtingen voldoet. Ons product is altijd in ontwikkeling en wij zullen je feedback dan ook meenemen. Wij streven naar het beste voor de klant!
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD