Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Gewoon goed !
VerbeterpuntenGa vooral zo door
Pluspunten
VerbeterpuntenEerste indruk is dat de kwaliteit goed is.
Pluspunten
Prima prijs vergeleken met bijvoorbeeld Bamigo
VerbeterpuntenDe zwarte boxershort schijnt door. Dit vind ik slecht.
Bedankt voor je review! Vervelend om te horen dat het product niet naar verwachtingen voldoet. Wij nemen de feedback mee in het verbeterproces.
Pluspunten
Goede kwaliteit kleding en een snelle levering
VerbeterpuntenIk zou het nog fijner vinden als het katoen dat gebruikt is biologisch zou zijn
Bedankt voor je review! Wij zijn inderdaad aan het kijken naar de mogelijkheden om te werken met biologisch katoen. Je hebt hiervoor diverse labels o.a. GOTS of OCS en willen daar nog een keuze in maken.
Pluspunten
Snelle levering, alles netjes verpakt (hygiënisch)
VerbeterpuntenDe elastieken rand begint snel te rafelen en te vervormen van de onderbroeken
Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat het product niet naar verwachtingen voldoet. Wij nemen de feedback mee, dit is uiteraard niet de bedoeling! Onze klantenservice neemt hierover contact met je op om tot een passende oplossing te komen.
Pluspunten
Zeer prettig materiaal
Pluspunten
Heel erg tevreden over de kwaliteit van het product en de service!
VerbeterpuntenLeuke cadeauverpakking aanbieden bij bestellen
Pluspunten
Goede kwaliteit en erg klantvriendelijk.
VerbeterpuntenSpaar programma maken voor trouwe klanten.
Pluspunten
VerbeterpuntenReageren op vragen en opmerkingen wordt niet of maanden later pas gedaan. de zwarte shirts gaven witte zweetplekken
Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat er niet of nauwelijks op je vraag is gereageerd, dit is uiteraard niet de bedoeling! Wat betreft de klacht over de shirts, onze klantenservice neemt hierover contact met je op om tot een passende oplossing te komen.
Pluspunten
levering is prima verlopen product is heerlijk zacht
VerbeterpuntenPasvorm valt tegen, bovenband is te slap waardoor het omklapt en onprettig zit. Product kan niet in de droger Prijs/kwaliteitverhouding is daarom naar mijn idee niet goed.
Bedankt voor je review! Jammer genoeg valt je de pasvorm tegen, wij zullen deze feedback meenemen in het verbeterproces.
Pluspunten
Snelle levering. Kwaliteit goed.
VerbeterpuntenProducten zijn wel prijzig.
Pluspunten
Snelle levering, prima product tot nu toe.
VerbeterpuntenEigenlijk geen
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit en goedkoper dan de concurrent.
Pluspunten
Goede kwaliteit tegen redelijke prijs, mede omdat er geen onzinnige reclame-campagnes met tijgers in onderbroek worden gefinancierd!
Pluspunten
Zondag besteld en maandagmiddag bezorgt. De kwaliteit van bamoo ondergoed is boven gemiddeld goed. Prijs kwalietijd is in balans.
Pluspunten
Fijne kleding van hoge kwaliteit. Snel geleverd.
VerbeterpuntenWellicht t-shirts voor dames en haltertops aan het aanbod toevoegen
Bedankt voor je review! Op dit moment zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van een damescollectie. Houd onze collectie dus goed in de gaten!
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD