Na vroegere aankopen heb ik nogmaals besteld en het draagcomfort blijft gewoon zalig zacht en me deze warmte blijft de onderkleding erg fris! Ook de samenwerking met de Rock 'n WC Roll wordt hier als heel goed ervaren! Bedankt Bamboo Basics om zo ook zorg te dragen van het milieu! grtjs, Manu
Wat geweldig om te horen dat je opnieuw zo tevreden bent en dat het draagcomfort heerlijk zacht blijft, zelfs met deze warmte. Bedankt voor je review en dat je samen met ons bijdraagt aan een beter milieu! Groetjes, Tygo
Tot nu toe alleen bamboe onderbroekjes gedragen. Ze passen goed en zijn fijn om te dragen
Hi Maria, Bedankt voor je mooie complimenten! We hopen je snel opnieuw blij te mogen maken met onze comfortabele producten! Groetjes, Tyrsa =)
Het zit lekker. De tijd zal het leren hoe dat blijft, ook na een fiks aantal wasbeurten.
Hi Jan, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de producten tot dusver goed bevallen. We kijken er naar uit om je verder nog positief te verrassen! Groetjes, Tyrsa =)
Ik ben heel blij met de t shirts en boxershorts. Zitten heerlijk, goede pasvorm en aangegeven maattabel klopt. Ik heb al weer een bestelling lopen ;-)
Hi Karin, Bedankt voor je mooie feedback! Wat ontzettend fijn om te horen dat de producten zó goed naar wens zijn, dat je alweer een nieuwe bestelling hebt geplaatst! Dit waarderen wij heel erg. We kijken er naar uit om je wederom positief te verrassen! Groetjes, Tyrsa =)
Ik draag enkel nog onderkleding van Bamboo basic omdat het comfortabel draagt.
Hi Marion, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat het ondergoed zó goed bevalt! We kunnen niet wachten om je vaker te verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Mooie en degelijk material. Prijs-kwaliteit:top. Snelle service
Hi Johan, Bedankt voor je mooie feedback! Wat ontzettend leuk om te horen dat je een terugkerende klant bent, en dat je nog steeds tevreden bent! Wij waarderen jou heel erg! Groetjes, Tyrsa =)
Zowel de sokken als de boxers van Bamboo Basics zitten zalig. Enig minpuntje is dat ze weinig kleuren in hun aanbod hebben (ik mis bijvoorbeeld grijze boxers), anders zou ik er nog meer kopen.
Hi Rob, Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te horen dat het ondergoed uitstekend bevalt. We zullen jouw feedback over nieuwe kleuren zeker meenemen voor mogelijkheden in de toekomst! Groetjes, Tyrsa =)
Heel fijn ondergoed zit als een 2e huid
Hi Petra, Bedankt voor je mooie feedback! Wat ontzettend fijn om te horen dat het ondergoed naar wens is. We zien er naar uit om je vaker positief te verrassen! Groetjes, Tyrsa =)
Erg tevreden over de kwaliteit en pasvorm van het ondergoed. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Blijft ook mooi na wassen.
Hi Inge, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de producten allemaal goed naar wens zijn. We zien er naar uit om je nog vaker te mogen verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Zowel de slips als de bh zitten goed, alleen heeft ‘t even geduurd voor ik de goede maat te pakken had. Alles valt wat groot uit.
Hi Annemiek, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat het ondergoed naar wens is. Jouw feedback over de maten zullen wij zeker meenemen voor verbeteringen in de toekomst! Bedankt hiervoor! Groetjes, Tyrsa =)
Maar goed dat XXL Niet leverbaar was, want met de extra lange XL kan ik prima uit de voeten. Snel geleverd, mooi verpakt. Fijne shirts.
Hi Seb, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat het shirt, onverwachts, goed naar wens is! We zien er naar uit om je vaker positief te verrassen! Groetjes, Tyrsa =)
Zeer betrouwbaar
Hi Rita, Bedankt voor je mooie complimenten! We kijken ernaar uit om je vaker blij te maken! Groetjes, Tyrsa =)
erg behulpzaam wanneer er vragen of opmerkingen over de bestelling zijn. Erg tevreden over kwaliteit product
Hi, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is en dat wij je goed hebben kunnen helpen. We kunnen niet wachten om je vaker te verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Draag deze sokken met heel veel plezier
Hi Arendje, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de sokken naar wens zijn. We hopen je snel opnieuw blij te mogen maken! Groetjes, Tyrsa 💕
hoeft geen uitleg Alles prima kwaliteit
Hi Arie, Bedankt voor je mooie compliment! We zijn enthousiast om je opnieuw blij te maken! Groetjes, Tyrsa =)
Snel geleverd en prima kwaliteit
Hi Patrick, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We staan klaar om je vaker positief te verrassen! Groetjes, Tyrsa =)
Bestelling goed afgeleverd
Hi Joop, Bedankt voor je mooie complimenten! We kijken er naar uit om je nog vaker goed van dienst te mogen zijn! Groetjes, Tyrsa 👌
Heerlijk ondergoed je voelt niet dat je het aanhebt
Hi Rosita, Bedankt voor je mooie complimenten! Wat fijn om te horen dat het ondergoed naar wens is. We zien er naar uit om je vaker te verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Snelle levering en meer dan tevreden met mijn bestelling
Hi, Bedankt voor je mooie complimenten! We kunnen niet wachten om je vaker te verblijden! Groetjes, Tyrsa
Fijne producten, mooi, fijne stof. Snelle verzending.
Hi Mar, Bedankt voor je mooie complimenten! We hopen je snel opnieuw blij te mogen maken! Groetjes, Tyrsa =)
Ik had al een tijd enorme jeuk op mijn torso, was het de bh beugel? De stof van de bh? De shirts, topjes en blouses? Van alles uitgeprobeerd. Toen Bamboo bh’s gekocht. Maat M, goed gemeten maar die waren veel te strak de(mijn kledingmaat is S/M) toen maat L gekocht en ik denk dat dit de oplossing is! Geen jeuk meer, behalve soms als ik een shirt draag of zo!! Nu ga ik bijbestellen, jammer alleen dat de andere kleur alleen huidskleur is! Waarom hebben jullie geen wit?
Hi Else, Bedankt voor je mooie feedback! Wat prachtig om te horen dat onze producten ervoor zorgen dat jij geen jeuk meer hebt. Wat enorm fijn! Verder zullen wij jouw vraag naar een witte BH zeker meenemen voor mogelijkheden in de toekomst. Hopelijk mogen wij jou nog vaker positief verrassen! Groetjes, Tyrsa ❤️
Ben weer blij met mijn nieuwe onderkleding !! Ze blijven een genot om te dragen.
Heel fijn materiaal. Voelt heel zacht aan de huid en is goed van kwaliteit.
Hi Corry, Bedankt voor je mooie complimenten. Wat goed om te horen dat het materiaal naar wens is! We kijken er naar uit om je vaker te mogen verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
De Belle briefs zitten hele erg comfortabel, de stof is heerlijk zacht en de stretch zorgt ervoor dat deze je lichaamsvormen perfect volgt. Helaas is bij één van de slips de naad na één keer dragen als volledig uitgerafeld.
Hi Evelyn, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de briefs comfortabel zijn. Wél is het jammer dat bij één slip de naad is uitgerafeld. Dit is uiteraard niet de bedoeling en niet de kwaliteit die wij willen bieden! Mochten wij je hiermee kunnen helpen, staan we met plezier voor je klaar! Groetjes, Tyrsa 💕
Super zacht, goede pasvorm en snelle levering.
Hi Gijs, Bedankt voor je mooie feedback! We kunnen niet wachten om je vaker te verblijden! Groetjes, Tyrsa 💕
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.