Snelle service en goede verpakking, En zeer tevreden over stof zit heerlijk en lekker zacht
Dankjewel Sandra! Ik wil je een zonnige dag wensen. Groetjes Esmee
Mijn pakketje is heel snel bezorgd. Prima kwaliteit. Alleen, er is wel heel veel karton gebruikt. Ziet er wel mooi en verzorgd uit maar kan echt met veel minder toe.
Bedankt voor jouw hoge beoordeling! Ik neem je feedback rondom de verpakking mee, dat is natuurlijk niet de bedoeling! =) Groetjes Esmee
Beste, De levering van mijn pakketje was helemaal ok. Maar bij nazicht is er 1 van de sokjes met een gaatje erin ter hoogte van het plastic houdertje. Ik heb dit gemeld en kreeg dan een telefoontje van een hele vriendelijke medewerkster. Het kapotte sokje wordt vervangen en daarbovenop een mooie compensatie!!! Dat noem ik SERVICE,!!!!! Met vriendelijke groet, Eugeenvandoninck
Hi Eugeen, Wat vervelend om te horen dat je geen reactie hebt mogen ontvangen. We hebben zojuist telefonisch contact gehad en zijn erachter gekomen dat de mail niet naar het juiste e-mailadres is gegaan. Ik heb je direct een nieuw 3-pack sokken toegestuurd en wens je veel plezier van je bestelling =) Groetjes Tessa
Revue originale
Beste, De levering van mijn pakketje was helemaal ok. Maar bij nazicht is er 1 van de sokjes met een gaatje erin ter hoogte van het plastic houdertje. Ik heb dit gemeld op 29/ 06 tot op heden kreeg ik geen!!! reactie van uwentwege, dit maakt het zeer moeilijk om een positieve revieuw te geven. Met vriendelijke groet, Eugeenvandoninck
Wist u dat rood ondergoed niet doorschijnt. Dus graag meer rood in uw assortiment.
Hi Dineke, bedankt voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat de producten lekker zitten, wat jammer daarentegen dat je ons het cijfer 5 geeft omdat je graag meer rood in het assortiment wenst te hebben. Wij staan altijd open voor suggesties dus ik kom graag met je in contact! Groetjes Esmee
Ik vind het belangrijk te weten dat het bedrijf steeds keuzes maakt voor een meer duurzame toekomst. Daarenboven voelt de stof supercomfortabel om te dragen.
Dankjewel Veerle! Groetjes Esmee
Prima service snelle reactie en prima spullen! Wil.niet anders meer
Bedankt voor jouw review Els, ik wil je een mooie dag wensen! Groetjes Esmee
Heb er al een paar keer besteld, en altijd goed ontvangen. Is goede kwaliteit en prijs.
Wat fijn dat alles zo naar wens is Frank <3 Groetjes Esmee
Lang op zoek geweest naar een bh die prettig draagt. Ik ben een eczeemklant, dus veel jeuk. Deze bh zit prettig en knelt niet.
Dankjewel Ellie! Ik wil je een mooie dag wensen =) Groetjes Esmee
Heerlijk zacht ondergoed! Perfecte pasvorm! Goede service!
Dankjewel Anneke <3 Groetjes Esmee
voelt erg zacht aan en zweet niet
Wat wil een mens nog meer! <3 Groetjes Esmee
Vlotte levering en goed product, voelt als 2e huid en ideaal voor onder een jurkje
Bedankt Cindy! Groetjes Esmee
na bestelling snel geleverd en snel uitgeprobeerd en direct ervaren goede pasvorm en draagcomfort
Dankjewel voor jouw hoge beoordeling, hier worden wij blij van! Groetjes Esmee
Product is prima, achteraf wel een kleinere maat moeten aanschaffen. Werd ook geadviseerd.
Bedankt Nel, wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen! Groetjes Esmee
Het broekje zit wel lekker, maar er zit geen kruisje in. Dat vind ik wel een misser voor ondergoed. Gelukkig mocht ik gebruik maken van de voelgarantie, en kreeg ik het geld vergoed. Ik draag het broekje nu als korte broek. :-)
Hi Nora, Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met het product. Zojuist hebben we elkaar telefonisch gesproken en zijn we samen tot een oplossing gekomen =) Ik wens je nog een fijne dag! Groetjes Tessa
Revue originale
Snelle levering en netjes verpakt. Prima stof en pasvorm
Dankjewel Willem! Groetjes Esmee
Snel in huis, zitten perfect en prettig
Bedankt Pieter voor jouw hoge beoordeling, hier worden wij blij van! Groetjes Esmee
Het zit prettig Bewust gekozen
Dankjewel Els, geniet van deze mooie dag! Groetjes Esmee
Fijn ondergoed van een goede kwaliteit.
Bedankt Olga <3 Groetjes Esmee
De slips zijn ademend en dragen comfortabel.
Bedankt Kelly, geniet van de zon vandaag! Groetjes Esmee
betalingswijze: slecht Onnodig ingewikkeld; account openen voor een eenmalige en simpele betaling is flauwe kul en onnodig.. Bovendien worden mijn persoonlijke gegevens gevraagd voor niets. Ik zal deze wijze van betalen ook niet gebruiken. Stuur mij gegevens toe om U direkt te kunnen betalen (bank of creditcard) Veel dank; met groet.
Beste Rob, bedankt voor jouw bericht en jouw feedback. Wij hebben jouw persoonlijke gegevens nodig omdat we anders niet weten aan wie, en waar wij het pakket naartoe moeten sturen. Je mag altijd een account aanmaken en ons achteraf verzoeken deze te verwijderen. =) Groetjes Esmee
Snelle correcte levering. Lekker materiaal om aan te hebben
Dankjewel Alex <3 Groetjes Esmee
Boxer zit goed. Fijn zacht stofje ,snel droog na wassen en blijft goed in vorm.
Bedankt Lenn, ik wil je een mooie dag wensen! Groetjes Esmee
Voor mijn man en mijn zoon Bamboo boxershorts in verschillende kleuren besteld. Volgende dag al in huis en netjes verpakt. Deze shorts blijven mooi en verkleuren niet door het wassen. Ze zijn heel erg tevreden.
Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn Ingrid <3 Groetjes Esmee
Zit lekker en voelt fijn aan
Bedankt Helena <3 Groetjes Esmee
Wauw, bedankt! Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.