Niet wat ik verwacht had.

Ze zijn te soft, voor grote borsten geen sucses. Maatje e

Zeer aangenaam

Zitten heel goed, zeker zo zonder naden. Ideaal voor in mijn werkschoenen. Veel minder last van zweetvoeten

Vlotte en correcte levering

Nieuwe circular fabric shirt is slecht

Qua afhandeling enzo geen klachten. Ik had al eerder reguliere shirts van bamboo basics, die zijn op een normaal tempo gesleten. Nu heb ik voor de circular fabric shirts gekozen en die zijn van een ver ondermaatse kwaliteit . Ten eerste kan ik ze aan als jurkje (maat M, 187cm). Erger nog echter is dat ze eigenlijk gewoonweg oplossen. Na 1 of 2 keer wassen zaten er gewoon allemaal zwarte pluizen op mijn tas die ik droeg en die dus, zoals normaal gebruik, tegen het shirt schuurde (voor de duidelijkheid; dit heb ik niet met andere shirts uiteraard). Ik ben bang dat ze binnen 5 wasbeurten doorschijnend zijn. Kan niet, is niet duurzaam.

Fijne broek

Veel draagcomfort, zit lekker voelt zacht. Kruipt helaas wel omhoog bij lopen en fietsen.

Comfortabel zittende bh , draag geen andere meer

Zie boven

Prima, zit goed.

Prima pasvorm. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geweldig kan het iedereen aanbevelen!

Super fijne Bamboo, wil nooit anders meer, geweldig goede service , snelle levering, vandaag besteld morgen in huis! Heeeeeel sympathiek bedrijf, denken echt met je mee.!!!!

Goed materiaal, goede service en goede en snelle levering

Dik tevreden

Draag het met plezier. Zit heerlijk, je voelt miet dat je het aan hebt, heel comfotrtabel dus

Snel bezorgd, zit heerlijk! Lang op zoek geweest naar fijne shorts voor onder een jurk nu gevonden!

Lekker “fietsbroek” onder jurk

Gaat na paar keer wassen wel anders zitten,jammer

Vlotte afhandeling, snelle levering.

Dit was mijn eerste bestelling en niet de laatste. Goede pasvorm en fijne kwaliteit.

Makkelijk besteld snel geleverd

Prima ondergoed, fijn draagcomfort

Vlot bestelproves...helaas wat DHL problemen bij levering. Product is erg prettig in gebruik

Naar mijn contact

Naar mijn contract met het bedrijf is het super netjes opgelost

Met ondergoed en sokken van Bamboo Basics, loop je op wolkjes.

Pasvorm van Bamboo Basics ondergoed is perfect en de stof voelt als wolkjes op je lichaam. Zo zacht en soepel.

Prima beha en prettige behandeling

Prima bevallen

Fijn ondergoed voor een goede prijs

Mooi ondergoed voor een goede prijs. De maattabel is goed. De webshop eenvoudig. Alleen leverancier DHL vind ik minder, ze doen niet wat je met ze afspreekt. Ze laten het pakket niet op de afgesproken plaats achter en bij nieuwe leverafspraak komen ze niet op het afgesproken tijdstip

Iets te groot

Fijne onderbroek. Maar volgende keer maatje kleiner r

Snelle service en prima kwaliteit

Ondergoed voelt heerlijk zacht o de huid. Het bestellen ging eenvoudig en ook de betaling via ideal. Zeer snelle levering. Dus zeer tevreden

Helemaal top

Super fijn ondergoed dat lekker zit en ook de hele dag door comfortabel blijft zitten. Blij mee!

Geweldige service!

Had nieuw ondergoed gekregen (set 3) waarvan eentje een gaatje vertoonde (zoom niet goed). Ontving binnen 48 uur een nieuwe set van 3 stuks! Klasse service! En ook direct antwoord gekregen via mail.

Heerlijk ondergoed.

Eerste paar zit zo lekker en blijft mooi. Nog een paar extra besteld.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD