Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Bedankt voor jouw hoge beoordeling! Groetjes Esmee
Ondergoed is erg zacht en comfortabel. De verpakking (en dus ook de verzending) kan veel milieuvriendelijker door minder overmatig karton te gebruiken.
Bedankt Loes voor jouw eerlijke review. Wij gaan dit intern oppakken! Groetjes Esmee
Sokken besteld voor mijn man, hij vind ze fantastisch en nu heb ik zijn streepjessokken aan en ben het volledig met hem eens ! Lekkere zachte sokken, je voelt bijna niet dat je ze aan hebt, echt heerlijk, aanrader !
Wat fijn om te lezen dat jullie beide zo tevreden zijn! =) Groetjes Esmee
Lekker zacht, goede pasvorm
Bedankt voor je review, veel plezier van je bestelling! :) Groetjes Tessa
Fijne zachte shirts. Mooie fitting.
Wat fijn om te horen dat de shirts bevallen :) Groetjes Tessa
Wauw, wat fijn om te horen en bedankt voor je mooie complimenten! :) Groetjes Tessa
De beschrijving klopt. Het ondergoed zit goed, is lekker zacht en droogt heel snel. Ook eindelijk eens een bedrijf met leuke boxers, lekker inclusief. Het enige minpuntje is dat er geen leuke / stoere kleuren en motieven zijn. Maar wie weet in toekomst?
Bedankt voor je mooie en eerlijke review! Dit waarderen wij en we nemen je feedback zeker mee voor de toekomst :) Groetjes Tessa
Fijne pasvorm en de stof voelt lekker aan.
Bedankt voor je mooie beoordeling, Sjouke! :) Groetjes Tessa
Zit héérlijk
Wauw, bedankt Alette! Wat een mooie review :) Groetjes Tessa
Het ondergoed van Bamboo draagt comfortabel, de stof voelt heerlijk zacht aan. Heb nu al een paar keer besteld en ben zeer tevreden.
Wat leuk om te lezen dat je al vaker hebt besteld, bedankt! Veel plezier van je bestellingen :) Groetjes Tessa
Bestelling gedaan, mooie producten ontvangen, snelle levering, keurig verpakt.
Wat een mooie complimenten, bedankt Marcelle! :) Groetjes Tessa
Wauw, bedankt voor dit hoge cijfer! :) Groetjes Tessa
Artikelen snel en netjes verzonden. Materiaal voelt fijn aan. Helaas beide retour op eigen kosten. Het Ruben t-shirt was te lang, viel ver over de heupen ( 1,78). De tai slip kwam tot over de taille, op foto ruim onder de navel (1,74).
Draagt heerlijk jammer dat het kruisje in de boxer niet van katoen is
Bedankt voor je mooie review! :) Wij gebruiken zo min mogelijk katoen in onze producten waardoor het lekker zacht blijft! Groetjes Tessa
Hemdjes gekocht om te proberen, maar ga de collectie zeker uitbreiden!
Wat leuk dat je fan bent geworden van ons :) Ik wens je veel plezier van je bestelling! Groetjes Tessa
Ik heb een poosje geleden de sokken gekocht. Geen koude voeten ook niet met paard rijden. Ik heb nu ook de seamless boxershorts en de rode hemdjes gekocht. Ik heb normaal maat 42 en heb de boxers maat L gekocht. Het zat in 1e instantie een beetje strak, maar als je hem even aan hebt zit het heerlijk. De service van Bamboo Basics is super.
Wauw, wat leuk om terug te lezen! Bedankt dat je de tijd nam om deze mooie review achter te laten :) Groetjes Tessa
Snel geleverd en op de juiste plek en de shirts zijn goed lang , ze zitten perfect.
Dat zijn nog eens complimenten, bedankt Marijke! :) Groetjes Tessa
Producten van goede kwaliteit. Dragen ontzettend fijn.
Fijn dat de artikelen naar wens zijn, bedankt voor je mooie complimenten! :) Groetjes Tessa
De bestelde artikelen voldoen aan mijn verwachtingen.
Wat fijn om te horen, daar doen wij het uiteraard voor! :) Groetjes Tessa
Draag met veel plezier de t-shirts.
Wat een compliment :) Bedankt, Corienne! Groetjes Tessa
De hoogte van de onderbroek gaat over de navel. Echt te degelijk en a sexy. Ze zijn heel warm, voor in de winter fijn, maar in de zomer niet schat ik in.
Product voldoet aan de verwachtingen, snel en goed geleverd
Bedankt voor je mooie review, Rudy! Groetjes Tessa
Razendsnelle levering Super kwaliteit Ideale pasvorm
Wow, wat een mooie complimenten! Heel erg bedankt, hier doen wij het voor! :) Groetjes Tessa
Snelle levering, keurig verpakt. Kleuren volgens voorbeeld. Zacht materiaal waardoor prettig draagcomfort. Schouderbandjes zouden iets strakker mogen.
Wat fijn om te horen dat het naar wens is, Matty! Bedankt voor je complimenten :) Groetjes Tessa
Ik ben gewend dat de spullen van Bamboo goed zijn. De shirts die ik gekregen heb zijn echt veel te dun, je kunt er zo wat doorheen kijken. Zeker voor deze prijs. Ik had de shirt nodig op de dag dat het aankwam anders had ik ze echt terug gestuurd!
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.