Zit erg strak

Bestelde dezelfde maat als van andere merken maar zitten erg strak, even afwachten of het na wassen de fit iets anders is

Wacht nog steeds op bestelling

Pakket zou in brievenbus geleverd zijn, maar nooit ontvangen

Mooie kwaliteit bamboe artikelen, sokken, t-shirts en sokken. Ruilen was geen probleem. Alles prima geregeld.

Aanbeveling waar gemaakt.

De reclame over bamboe onderkleding kloppen helemaal. Het heeft een heerlijk draagcomfort en goede pasvorm. Ik kan het iedereen aanbevelen .

teleurstellend

mijn pakket zou bezorgd worden door DHL en ik kreeg een mail dat het pakketje bezorgd was van Bamboo Basics en van DHL. Alleen ik had niks ontvangen en geen mail of bericht gekregen waar het pakket was. Volgende morgen drie keer geprobeerd jullie klantenservice te bellen maar er werd niet opgenomen. Toen een mail gestuurd, geen reactie! Gelukkig kwam mijn buurman met het pakket, was bij hem bezorgd maar is natuurlijk slecht dat DHL mij dat niet laat weten. Kortom, dit was mijn eerste bestelling en of ik nog een keer bestel?? De produkten zijn prima, dat zeer zeker

Supersnelle bezorging - mooie kwaliteit

2 BH's besteld. De bestelling was snel en soepel. Maattabel ook goed. Ik heb wel een opmerking over de verpakking. Het werd in best een grote doos verstuurd, omdat per BH 1 doosje werd gebruikt en die 2 doosjes weer in een grotere doos zijn gestopt. Volgens mij hadden er makkelijk 2 BH's in 1 zo'n klein doosje gekund, of zelfs in een (stevige) envelop in plaats van een doos. Dan zou het ook gewoon door de brievenbus kunnen in plaats van met een koerier gebracht. Ik begrijp wel dat het er mooier uitziet in zo'n doosje, maar uiteindelijk doe je die doosjes meteen weg. Dus misschien de klant een keuze geven voor cadeauverpakking?

broekje goed maar brede elastische band te strak

Het broekje zit prettig en gemakkelijk bij het aantrekken. De elastische heupband zit bij mij (60 kg) al te strak. Bemoeilijkt daardoor het aantrekken in de laatste fase. Een wat minder elastische heupband zou bij de wat zwaardere personen zeker aan te bevelen zijn.

Moet nog uitproberen, ziet er goed uit

Nog uitproberen

Fijn zacht materiaal.

Het draagt prettig, je voelt het bijna niet zitten. De maat valt wel wat ruim uit maar het slabbertje niet.

1ste indruk is prima passende short

Pas 1 dag in huis en dus nog maar 1x aangehad maar zit prima, als dit zo blijft na elke keer wassen dan ben ik tevreden. Wel aan de dure kant.

Ze zijn fijn

Alleen ik had gedacht dat de kleur iets lichter zou zijn

Heerlijk materiaal

Ik vind het materiaal heel fijn maar vind het jammer dat ik dit alleen kan bestellen via internet en ik dit niet gewoon in een lingeriezaak kan bestellen zodat ik het kan passen . Ik heb nl de verkeerde bh’s besteld en de onderbroek was wel erg ruim. Toch heel jammer!

Heerlijke, zijdezachte onderkleding ! Heerlijk comfort !

Heerlijke , zachte onderkleding en een zeer snelle levering ! Vandaag besteld, morgen al geleverd in een goede verpakking ! En ook de prijs en pasvorm is prima ! Is voor iedereen aan te bevelen !

Goede kwaliteit, draagt heel comfortabel

De hemdjes zijn qua pasvorm prima en dragen zeer comfortabel. De maattabel voor de slips (in ieder geval voor de slip, die ik heb gekozen) moet aangepast worden. Volgens de tabel zou ik maat L moeten hebben maar ze blijken voor mij veel te ruim.

Draagt heerlijk

Draagt luchtig en fris

Goed bevalt me wel

Had het al uitgepakt , blijkt het dlipje een maat te klein te zijn . Jammer de rest was goed.. mvg Jacques

Perfect in alle opzichten. Makkelijk te bestellen, goed en duurzaam verpakt, snel geleverd. En voor mij het allerbelangrijkste: ze zitten heerlijk.

Goede kwaliteit en duurzaam!

Snelle verzending in een duurzame verpakking. Ondergoed zit heerlijk. Enig minpunt is dat ik 'seamless' ondergoed heb gekocht maar dat is het niet helemaal. Er is toch een naad te zien onder strakke kleding.

Goede kwaliteit

Heerlijk zittende vrouwen hipster van bamboo gekocht Zacht en luchtig materiaal. Goede pasvorm.

Zacht

De onderbroeken met bamboe zijn lekker zacht en comfortabel. Wel wat dunnere stof dan dat ik bij een ander merk gewend ben. Maar ben er tevreden mee!

Hele vlotte en nette verzorging!!

Hele vlotte en nette verzorging

Snel levering ,kwalitatief

Snelle levering.Kwalitatief goed.

Ik had de verkeerde besteld. Retour sticker snel gekregen.

Zit super

De shirts zitten super, zachte en fijne stof. Neemt ook goed vocht op: geen natte rug. Dikke aanrader.

Voelt goed aan.

Goede pasvorm, voelt lekker aan.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD