Zit heerlijk zacht maar is niethelemasl 100% katoen wat ik had verwacht

Heerlijk soepele en comfortabele t-shirts

De t-shirts hebben een super pasvorm. Ik heb de maattabel gebruikt en kwam daardoor een maat kleiner uit dan ik normaal heb. Dat pakte uitstekend uit want de t-shirts zitten geweldig. Veel lichter dan gewone katoenen t-shirts, soepeler en dragen veel prettiger. De bestelling was simpel en de levering was ook nog eens super snel.

Als een tweede huid

Heerlijk materiaal, voelt aan als een tweede huid, zacht en fijne pasvorm. Mooi materiaal en kleur. Erg comfortabel.

Fijn ondergoed

Fijn ondergoed maar de service kan een stuk beter. Ik heb direct een mail gestuurd met de vraag iets om te ruilen maar nog geen reactie ontvangen

geweldig

slipjes voelde heel zacht aan, heb ze gepast en gelijk gewassen

Helemaal top.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Voelt prettig aan zit lekker.

Prima ervaring

Bevalt goed tot nu.

Goed, snelle bezorging en tot nu toe bevalt het prima. De tijd zal het uitwijzen.

super comfortabel

Voelt als een tweede huid, zo heerlijk 'smooth'. Met recht super comfortabel. Mede door de verpakking, 'pure elegance'.

Super kwaliteit

Al vaker besteld bij Bamboo ,altijd tevreden !!

Voor het eerst besteld en zit heerlijk. Nooit meer iets anders. Top!!

Snelle verzending/ prima produkt

Natuurlijk niet voor mijzelf gekocht,maar voor mijn partner. Voldoet aan de verwachting zei hij mij. Dus...prima.

Snelle levering, fijn ondergoed.

Bestelling werd de dag erna al geleverd, geen opmerkingen over. Maten vallen ietsjes kleiner vond ik persoonlijk en heb deze netjes kunnen omruilen. Ondergoed zit verder heel fijn en zacht en blijft ook na het wassen nog mooi.

tot nu toe: goed spul en goede service!

Duidelijke product-info, helder bestelproces, snelle afhandeling. Ik heb ze nog maar kort, maar tot nu toe: goede slips, comfortabel. Voorlopig kan ik er mee toe, maar als ik weer nodig heb kom ik wel weer bij jullie uit.

Voldoet aan de wensen

Leuke spullen

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering, goed verpakt en goede pasvorm en drag comfort

Snelle levering en kwaliteitsproduct voor goede prijs!

Snelle levering en kwaliteitsproduct voor goede prijs!

Zit heerlijk !!

Mijn bestelling was binnen 1 dag geleverd en de boxers zitten als gegoten en voelen heel lekker aan. Ik ga nu ervaren, hoe lang ze meegaan en of ze zo comfortabel blijven.

goed product

Boxer voldoet volledig aan mijn wensen

correcte levering

zit goed, fijn materiaal, zou kous net 1cm langer willen

positief

betrouwbaar en sneelle levering.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD