Geweldig zo snel en je hoeft niet thuis te blijven prima ga zo door. Een fijn weekend.

De boxers zijn zeer comfortabel en een goeie pasform.

Comfort!

Snelle levering en eindelijk weer prettig zittend ondergoed

Comfortabel

De onderbroeken zitten voor mij echt comfortabel. Ze voelen zachter en lichter dan katoen

Doet wat is beloofd

top materiaal

niet nodig gewoon erg goed.

Product is prima, prijs is hoog en de prijs stond verkeerd

Ik heb vaker iets gekocht bij jullie en die ervaringen waren prima. Nu heb ik voor het eerst boxers voor mijn vader gekocht voor 34,95 en hij was verbaasd dat er een sticker op zat van 29,95. Ik begrijp dat de kosten stijgen en deels doorberekend worden, maar de stijging vind ik wel erg hoog en dat de oude sticker er nog op zat is dan extra pijnlijk.

Band strak volgende maat groter

Past goed alleen band te strak

gewoon goed

wat ik verwachte is waarheid geworden

Fijne lichte slips

De bestelling kwam heel snel binnen. De slips zijn licht en zitten heel comfortabel, Knelt nergens.

Voelt zacht aan en zitten heerlijk confortabel. Aanbevelens waard.

Prima kwaliteit en zit goed

De kwaliteit is prima en het zit comfortabel

Het is ademend, en prettig in het draag gebruik!

Prettig in het draag gebruik, en ademend!

Heel prettig om te dragen

Zit heel fijn en perfecte pasvorm.

Elastische band strak en veels te warm voor zomerse dagen

Heb gewoon striemen rond mijn middel van de elastische band, zit wel comfortabel maar is te warm voor zomerse dagen

vlot en vriendelijk

in orde

Prima ondergoed!

Uitstekende service en het ondergoed voelt erg prettig aan op de huid@

Het voelt goed, en zit comfortabel.

Eerste keer dat ik hier wat heb besteld. Snelle levering, comfortabel ondergoed en sokken. Ben benieuwd hoe het zich houd. Tot nu toe bevalt het goed.

Supersnelle levering

Goed producten. Eerlijke prijs. Duidelijke website. Snelle levering. Heldere communicatie over de bestemming.

De maten vallen zeer groot uit. In één verpakking van 2 slips zitten abusievelijk 2 verschillende (

Dit houdt in dat ik 2x een retourlabel moest aanvragen. Voordat de gecorrigeerde zending in huis was, duurde deze erg lang en de inhoud van het product was wederom niet correct. Dus weer on aktie komen.

Helemaal goed

Heerlijk zacht ondergoed

prima keuze voor mij.

Eindelijk eens sokken die niet afzakken. geen huidirritatie bij dragen. fantastisch.

Fijne stof

Kruipt niet op met dragen.

Snelle levering, goede verpakking en fantastische kwaliteit van de producten!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD