Snelle levering, lijkt Prima, wel wat zwaar.

Ik zocht voor de gevoelige huid een bustier. Kwam op bamboe basis. Vond het erg prettig dat de showmodellen gewone mensen waren, waaronder ook een oudere!. Draagcomfort is prima, zacht .tot nu toe goede pasvorm. Is zwaarder dan ander ondergoed, droogt ook iets langer. Heel benieuwd hoe het op termijn bevalt.

Voor mij perfect

Bamboe kleding zorgt dat ik veel minder transpireer. Helaas is het aanbod nog wat mager. Deze shirtjes met v-hals zijn prima wat kleur, lengte en vorm. Ik ga er zeker meer bestellen.

Top service, top product.

Top service, top produkt

Lekker gevoel die heren skip

Goede slip , fijn afgewerkt, stevige heupband, aanrader !

Hele fijne boxershorts. Snel geleverd.

Prima kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering!

Goede kwaliteit en snelle levering

Het ondergoed zit heerlijk en is van prima kwaliteit

Heerlijke kwaliteit

Goed product en pasvorm

De onderbroeken van bamboo basics zitten heerlijk, zacht en comfortabel.

Goed, zit fijn!

Superfijn!

De bamboo kledingstukken zitten heerlijk! Zo comfortabel zacht. Geen vervelende naden op sokken of andere prikkende stiksels in shirts en/of hemdjes. Ik wil niets anders meer!

Fijne materialen, goed draagcomfort en goede bezorging

Ik heb shirts, sokken en ondergoed gekocht om uit te proberen. Fijne materialen en alles past. Alleen de onderbroeken vallen groot uit.

prima service!

Omdat iets uitverkocht was kon ik mijzelf op een lijst zetten waardoor ik bericht zou krijgen als het er weer was. Werkte super! Ben heel blij met de sokken.

Zit goed,maar aan de prijs

Ei delijk sokken in een tussen maat, als maat 43 dragen hed je te strakke sokken of slubber sokken , deze zitten precies goed

Goede kwaliteit

Totaal andere beleving dan verwacht

Op de website kun je lezen waarom je zou moeten kiezen voor Bamboo basics. Ik heb daarom uit nieuwsgierigheid de broeken besteld. De eerste indruk die ik had bij het openen van de box was niet positief. Het materiaal is dun, doorschijnend en 'shiny'. De broek zit strak en in vergelijking met andere premium shorts niet echt een uitschieter. De voordelen die het merk beschrijft boven katoen zijn echt overtrokken. Het is geen prijswinnaar voor mij.

Geweldig materiaal

Zit heerlijk en snelle levering. Leuke kleuren. Heb er al vele gekocht.

Alles volgens belofte: snelle levering in prima verpakking. Heldere communicatie.

Goede sokken en snelle levering

Sokken zitten goed, mooie verpakking en de levering ging vlot

De heerlijke zachte stof geeft een prima draagcomfort. Ben zeer tevreden over deze produkten.

Sneaker sokken besteld, en ze dragen super, goede kwaliteit

Zacht en mooie dichte stof

Ik was op zoek naar ondergoed die van mooi “katoen” was, niet van het hele dunne of ruwer materiaal. De bamboo heeft die kwaliteiten wel. Ik heb de seamless full briefs 3 pack besteld. Precies zoals op de foto had de taille band wat lager willen hebben onder mijn navel. Weet niet of andere modellen wel zo vallen of dat deze weer te laag vallen naar mijn zin..

Heerlijk materiaal

Nu al een poosje fan van Bamboe Basics. Hou van het materiaal. Kan niet tegen synthetische materialen en droeg meestal katoen. Maar bamboo blijft langer mooi. Voor mijn man onlangs 2 shirts gekocht en die is er ook heel blij mee.

teleurgesteld wens nieuwe

na 1x keer wassen (30gr) scheur in de oker boxer short 7cm op de dij