Helemaal goed

Geweldig zittende slips. Heerlijke stof.

matig

Heb de grootste maat besteld (mijn kuit is 49) dus was een gok. Maar bij de kuit is het op zich goed maar de enkel afmeting is dan niet meer in overeenstemming eni het aantrekken een crime. Als ze goed passen zijn het prima producten

Helemaal top

Zoals altijd weer goede kwaliteit

Voldoet aan verwachting

Heerlijke stof en zit erg lekker en snelle levering, de volgende dag binnen

Zit perfect, knelt nergens, ideaal voor de zomer.

Mooi product, alleen weinig kleuren.

Al 2x verkeerd artikel geleverd

Ik heb al 2x verkeerde maat geleverd gekregen. Zoek contact met jullie via WhatsApp, duurt lang voordat ik antwoord krijg of een goede oplossing. Niet erg tevreden Stof van andere geleverde artikel is prima.

snelle levering en fijne producten

Geen knellende oncomfortabele kleding. Voelt zacht en je merkt niet dat je het aan hebt tijdens het dragen.

Fijn en toch een gaatje

Ik ben dol op jullie ondergoed. Het is een feest! Gek genoeg zat deze keer in 1 van de slips een gaatje

Zalig!

De stof items Bamboo Basics zitten als gegoten. De stof voelt lekker zacht aan en na meerdere malen wassen blijft alles nog steeds prima in vorm. Ik ben er zeer tevreden over. Groeten, Jeannine

Voelt als 2de huid

Comfortabel zoals beloofd

Snelle leveringen en fijne comfortabele producten. Blijven na het wassen perfect.

Moet nog wel 1 stuks retour sturen. Dus die ervaring heb ik nog niet

Heerlijk zachte kleding!

Heerlijk zachte kleding om te dragen, het neemt veel zweet op en daarom zit het heel comfortabel. De kwaliteit en levensduur moet nog blijken.

Prima pasvorm

Super makelijk en snelle levering

Goede kwaliteit wij gaan in de toekomst waarschijnlijk vaker kopen bij bamboo basics.

Naar verwachting prima

Snelle en keurige levering

Super tevreden

Fijne fit

Zitten goed

Zit heerlijk, snelle bezorging

In de avond besteld, de volgende dag had ik het 's ochtends al in huis. Fijn dat het milieu vriendelijk verpakt is. Kwaliteit van sokken & strings goed, zit lekker.

Super comfortabel!

De onderbroeken doen wat ze beloven: ze ademen goed en mijn huid wordt helemaal niet zweterig. Dat is precies wat ik wilde.

Het zit gewoon fijn

Goede kwaliteit. Wil geen andere meer

Goede kwaliteit.

mooie kwaliteit

snel geleverd voor een mooie prijs

Redelijk

De hipster is te smal tussen de benen : niet alle soorten maandverband passen. Daarenboven blijven niet alle soorten maandverband netjes zitten : sommigen verschuiven, ze "plakken" niet voldoende aan de stof van de hipster. Voor de rest is de hipster ok.

Levering volgens afspraak

Prettige site, makkelijke afhandeling, snelle levering

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD