Mooie producten, duurzaam geproduceerd en verpakt, supersnelle levering

Hele mooie kwaliteit producten en duurzaam. Heel snel geleverd.

Heerlijk zacht ondergoed

De levering was super snel, dag erna in huis. Ondergoed heerlijk zacht en fijn en duurzaam. Erg tevreden.

Mooie spullen, voelt heerlijk zacht aan. Wordt vlot en keurig verpakt geleverd. Vragen aan de klantenservice worden zeer vlot en goed beantwoord.

Zeer fijne producten. Goede pasvorm en zeer zacht. Goede service

Producten zijn zeer fijn. Levering duurde lang, maar toen ik het melde, bleek dat 1 artikel niet op voorraad is, maar kreeg meteen reactie en kreeg ik de spullen de dag erna. Helaas ontbrak een artikel, maar kreeg meteen de dag erna weer toegestuurd, toen ik er melding van maakte.

Goede kwaliteit, snelle levering!

Zeer snelle levering, netjes bezorgd past door de brievenbus en zoals beloofd s avonds besteld de volgende morgen op de mat. Goed product, zit als gegoten. Lekker zacht met een goede pasvorm.

Snelle verzending

De t-shirts zijn bedoeld als (nog te geven) cadeautje, dus kan ik daarover geen ervaring meedelen. De shirts werden aangeboden voor €34,75 per twee, merkwaardig is het dan dat op een van de dozen een prijssticker zit van€29,75. Toch een prijsverschil van €5,- Over inflatie gesproken ….. Ik kan het product dus (nog) niet aanbevelen, maar dat is hieronder wel verplicht.

Goede en snelle service

Alleen jammer dat prijzen met twee euro verhoogd zijn.

Snel en correct bestelling ontvangen

Goede en snelle afhandeling van de bestelling

Milieu bewust zonder concessies aan kwaliteit

Ondergoed zit fantastisch. Zacht, mooie pasvorm en comfortabel. Blijft ook goed na wassen. Certificaat van Earth Today is meer dan een goed idee!

Zeer goede snelle service. Topproducten

Zeer goede ervaring

Top product

snel verzonden

Heel geweldig

Het is zo’n fijn ondergoed . Ben er erg tevreden over .

Matig dus feedback

1. Als jullie een breder shirtjes assortiment hadden gehad dan had ik veel meer geld uit gegeven bij jullie winkel. Ik moet nu de overige spullen uit Engeland bestellen en dat is jammer voor ons allemaal. Denk aan meer kleuren, ronde shirts, V-halven o-halzen. Hoodies. 2. Je kunt geen shirtjes los bestellen, dat is gewoon een kansloos verhaal, hoort niet in deze tijd. Mocht dat wel kunnen dan had ik er waarschijnlijk ook meer gekocht. 3. Er zijn een grote groep mensen - kakkers - in de land met hele gevoelige huiden. Die moeten eigenlijk wel Bamboo dragen - of hele dure wol, zijde of erger. Die doelgroep moet je gewoon gaan bedienen, kansloos om het niet te doen. Groetjes, [email protected].

Zacht, warm en aangenaam om te dragen

Zalig om te dragen

Zie reactie verder.

Prima product alleen moet erbij de bezorging rekening worden gehouden dat het product niet altijd past in de brievenbus en derhalve het er dan ook niet ingestopt moet worden(tip)!

Snelle levering, top product

Top product

Uitstekend product, snelle service!

Blijft één van mijn favorieten. Ook de herhaalbestelling is weer snel en accuraat verwekt.

Verrast door snelheid en kwaliteit

Besteld en dag nadien voor de deur geplaatst . Mooi verpakt, eerste ervaring lujkt het zalig te dragen!

Goede kwaliteit, keurig verzorgde levering, zit heel fijn Ik ben erg tevreden

Mooie artikelen, snelle levering

Draagt heel comfortabel en hygiënisch

Heerlijk natuurlijke stof die je lichaam prettig omsluit

Zie boven

Geen idee

Gisteren gekregen, alles nu in emmers met water voor de eerste keer. Dit voor krimp en afgifte kleur bij wasbeurt na te hebben gedragen. Dus afwachten, bij aan te bevelen keuze nu maar ja ingevuld. Zelfde bij totaal score nu maar met drie sterren. Zijn allemaal verplichte velden die je niet na een dag na ontvangst kan invullen en deze mail ga ik niet bewaren na te hebben gedragen en de wasbeurt. Mvg de hoop volle onderzoeker.

Snelle levering, goed product, goede maat.

snelle en zorgvuldige levering. Prima

snelle en zorgvuldige levering. Prima