Top!!

Top, juiste maat door het tabel te volgen. Snelle verzending en zeer netjes en goed verpakt.

Heel goede snelle levering

Goede kwaliteit produkt en snelle levering

Top producten

Thirts zijn top blijven heel mooi zitten. Dat geld ook voor het ondergoed blijven mooi zitten, kruipen niet naar binnen. bestel ze zeker weer

Nooit meer andere!!

Fijn materiaal, goede pasvorm

mooi materiaal

mooi materiaal en snelle verzending

1x gedragen veel pluizen rond borsten

ik heb mijn shirt onder een fleece vest gedragen, daarna zaten er heel veel pluizen op. dit heb ik niet op goedkopere shirts erg jammer. kan ze nu alleen nog als hemd dragen. aanbevelen is moelijk, zitten heel fijn maar zijn te gevoelig. ondergoed is verder heel prettig. met vriendelijke groet, Lianne Wild

Mooi product en levering volgens afspraak

Naar verwachting.

Prima producten, matige levering

Prima shirts met goede pasvorm. Ze zitten goed en voelen zacht aan. Minpuntje is de levering via GoParcel. Uiteindelijk door DHL een dag later bezorgd dan oorspronkelijk aangegeven. Ook zou het handig zijn om aan te kunnen geven of er wel of niet in de avond geleverd kan worden, dat is handig als je op kantoor laat afleveren.

Doet wat het beloofd

Makkelijk te bestellen, geleverd zoals beloofd en super aangenaam ondergoed om te dragen. Een aanrader !

Fijne t-shirts boxers large zijn te klein

Lekker zachte stof en t shirts hebben fijne pasvorm. De boxers in maat large zitten te strak, hetgeen wellicht op te lossen is door te kiezen voor een grotere maat. Had helaas de hele bestelling in 1 keer uitgepakt en gewassen, waardoor ik ze niet meer terug kon sturen.

Fijn product, snelle verzending

Fijne slips, die daadwerkelijk óm.je billen zitten i.p.v. er tussen. Duurzaam verpakt, snel verzonden.

Zacht

Heerlijk zachte stoffen met goede pasvorm.

Te groot

Voelt goed maar is te groot

Prima voor elkaar.

Draagcomfort is heerlijk.

Hele fijne shirts en supersnel geleverd.

Fijne shirts

2e ervaring met Bamboo wederom positief, fijne shirts nu de extra lange besteld snelle levering. de volgende shirts zullen zeker weer van Bamboo zijn !

Goed en snel

Goede producten, zit erg fijn. En supersnel geleverd!

Zeer goede service!

Er was wat mis met mijn bestelling, deze is zeer vlot en goed opgelost.

Ik ben fan van Bamboo Basics! Het materiaal is fijn en zacht waardoor het heerlijk zit. Het ademt goed en vangt zweet goed op zonder dat het gaat ruiken. Wel gaat het na een tijdje wat ruimer zitten, dus ik heb nu één maat kleiner besteld dan ik gewend ben. Hopelijk werkt dat :)

Shirts komen “vies” aan

De witte t-shirts zitten in een kartonnen verpakking met een ronde opening. Bij alle vier de verpakkingen zat er zwart vuil op het shirt. Na wassen was schoon dus als dit beoordelingsverzoek had ik nooit wat laten horen. Maar toch tip dit voor verzenden te controleren of verpakking aanpassen dat de shirts niet vies kunnen worden.

super zacht en goede pasvorm!

Bij het bestel proces ging het al goed. Er waren heel diverse modellen waarbij hun maten waren weergegeven zodat je ook echt ziet hoe het zou vallen als jij het aan hebt. Het ondergoed zit superzacht en sluit goed aan. Ik ben er super blij mee!

Top producten!

Ik heb mijn gangbare maten gekozen en ze zitten echt heerlijk. Slip had misschien ook maatje kleiner gepast.

Exclusief gevoel voor redelijke prijs

Bestelling en bezorging ging snel. Producten zijn mooi verpakt en de stoffen voelen fijn aan. Ik hoop dat ze ook mooi blijven bij vaker wassen.bzo ja, dan bestel ik nog wat bij.

Goed product maar zonde vd dubbele verpakking in karton

Ben blij het jullie ondershirts, zitten goed en zijn van goede kwaliteit. Wel is het zonde om het doosje van de ondershirt in een andere kartonnen doos te doen. Slecht voor het milieu en voor jullie kosten lijkt me.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD