Zit heerlijk en volgende dag geleverd!

Fijne stof! Moet je voelen ;) Hopelijk meer uitbreiding in het assortiment!

goed en snel

goeie en snelle service

Prima product voor zover ik dat nu kan inschatten. Klein min puntje. Levering zou binnen een dag zijn. Alle begrip dat dit rond feestdagen niet lukt, maar mis communicatie. Vriendelijke groet!

Het is lekker zacht en licht, super comfortabel in het dragen. Ik heb direct meer besteld.

Prima kwaliteit tegen een goede prijs

Snel geleverd en de pasvorm is goed en bovendien een stuk goedkoper dan bij andere webshops

Gewoon prima !

Prettig en snel !

Snelle en correcte levering van goede kwaliteit.

Degelijk ondergoed dat heel aangenaam is om te dragen.

Je krijgt precies wat je vraagt en een snelle levering

Kwaliteit is super

Fijne sokjes, snelle levering. Over de kwaliteit van de sokjes kan ik nu nog niks zeggen.

Ik draag alleen nog Bamboe onderkleding.

Snel geleverd en product lijkt top

Super snelle levering en het product voelt erg goed aan Benieuwd of ze ook zo mooi blijven?

Goddelijk zacht ondergoed

Wow… het is echt superzacht en hele goede pasvorm!!

Heel fijne producten

Bamboo basics heeft heel fijne producten.

Levermoment tot 3 keer toe gewijzigd

26 december bestelling geplaatst Eerst bezorgmoment 27 december Tweede bezorgmoment 28 december Derde bezorgmoment 30 december En vandaag, op 30 december, is mijn bezorgmoment volgens track & trace van GoParcel ineens 3 januari... Beetje jammer.

Prima product

Product is prima en naar volle tevredenheid. Wordt alleen de volgende keer in de winkel gekocht. Bezorgservice daarintegen zwaar waardeloos. Eerste pakket raakt kwijt. Vervolgens bij het 2e pakket de aflevering aangepast naar BCC zodat ik zeker wist dat t nu wel zou aankomen. In de app de bevestiging dat t bij BCC aankomt, echter ligt t pakket de dag erna thuis op de deurmat. Op zn zachtst gezegd teleurstellend.

Uitstekend!!!

Mooie, degelijke producten, netjes en minimaal verpakt in recycleerbaar materiaal. Correcte prijs. Bijzonder snelle levering.

Retour sturen te duur

Ik had perongeluk dubbel besteld en de verpakking niet los gehad .,maar moest wel de retour kosten betalen omdat het niet meer verkocht kon worden ,maar ze waren niet uit de verpakking geweest .dit vind ik jammer ,overigens is het kwaliteit van de shirts geweldig en ze zitten heerlijk !!

Goed en netjes ingepakt. Perfecte maat en pasvorm

Wij zijn er tevreden over de de producten levering communicatie via whatss app...... retourneren wacht ik nog even af ga ervan uit dat dat goed zal gaan.

Niet comfortabel

Was een kerst kado voor mijn zoon. Echter had hij al eerder deze shorts gekocht en zijn ervaring was dat de elastische band omkrulde wat echt niet comfortabel is eerder storend. Hij was dan niet blij met dit kado . Jammer ze moeten iets veranderen aan de band zodat deze niet omkruld.

Kwaliteit van witte shirts viel tegen. Retouneren kost veel geld.

Kwaliteit van witte shirts viel tegen. Retouneren kost veel geld.

Slechte ervaring met bezorging

Heb al twee keer voor niets zitten wachten op de bezorger. Krijg bericht dat het pakket niet afgeleverd kon worden.... ik zit gewoon in huis te wachten. Vanavond nogmaals wachten op de bezorger. Dus over jullie product kan ik nog geen revieuw plaatsen.....

Zalige onderhemdjes

Voldoen volledig aan mijn vereisten!Ook lekker lang, en superzacht

Snelle levering en goede/mooie producten

Heldere site met duidelijke maattabel.

Bamboo Basics biedt een goed product, prettig om te dragen. Het zou fijn zijn als het assortiment nog zou uitbreiden.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD