Topprodukten

Top T-Shirts. Zitten supergoed en comfortabel

Mooie en goede kwaliteit.

past mooi zit erg lekker

Wat een fijn materiaal !!

Ik vind de t-shirts heerlijk aangenaam zitten. Lekker zacht materiaal, ik wil vanaf nu geen andere t-shirts meer. Gewoon top!!

Snelle verzending, goede producten

het elastiek zit los van de stof

Helaas is er niet zorgvuldig elastiek aan het pijpje gezet zodat het los naast de stof zit, heel jammer. Mvg, Ank

Goede kwaliteit.

Prima draagcomfort.

Zit heerlijk comfortabel. Volgende dag keurig verpakt geleverd.

S’avonds besteld volgende dag bezorgd. Duidelijk site.

dubbel: duurzame shirts maar niet duurzame bezorging

Ik koop al jaren bamboe als ondershirts en dat bevalt meer dan prima. Alleen het feit dat ze in veel te omslachtige en te grote verpakking verzonden wordt, heb ik wel moeite mee. Kan daar iets aan gedaan worden? Ze zijn zeker niet breekbaar!

Goed product en op tijd geleverd

Goed verpakt en goede inhoud

Topspul

Twee jaar geleden bij toeval met kerst een setje gekregen. Sindsdien wil ik niets anders. Het ondergoed heeft een geweldige pasvorm en blijft mooi. Je bestelling komt ook nog eens binnen een dag binnen. Een aanrader.

Mooi, zacht en goede pasvorm.

Wat een prettig materiaal. Ik twijfelde of ik dit wilde opschrijven maar doe het toch maar. Ik heb Liechen Scleroses en heb vanwege deze huidziekte inlegkruisjes nodig (helaas) maar deze blijven niet zitten. De stof pakt de lijmlaag niet. Maar wat een mooi materiaal. Ik zou deze zeker aanbevelen maar niet voor de LS patiënten

Zit lekker

Goede pasvorm en fijne stof

Prima kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle correcte levering

Goed product

Fantastische kwaliteit.

Kwaliteit fantastisch maar levering een dag later dan afgesproken via mail en vooraf geen track en tras gehad.

Fijne stof en snel bezorgd!

Bamboe is een fijne stof en het werd snel bezorgd

Prettig draag comfort

Prima producten

De Bamboo basis zijn precies dat: basis ondergoed. Het is heerlijk zacht, de pasvormen zijn mooi aansluitend en ook na intensief dragen en vaak wassen blijven ze mooi. Echt een aanrader, zowel voor vrouwen als mannen.

Goede kwaliteit

Het ondergoed zit heel fijn. Mooie zachte stof en het rood is ern mooie heldere kleur. Enige is dat ik iets meer steun had verwacht van de (patted) bh.

Super fijne onderbroeken

Bamboo kleding zit heerlijk

Mijn bestelling werd super snel geleverd.

Mooi product, snelle verzending

Fijne sokken en ondergoed. Mooi materiaal, en blijft mooi.

Fijn bedrijf, goede producten en snelle levering

Bamboo Basics is een fijn en betrouwbaar bedrijf. Producten (onderbroeken en sokken) zitten erg lekker. De levering is snel, alleen jammer dat de sokken in de laatste levering in zo'n grote doos zat terwijl het ook een brievenbus pakketje had kunnen zijn.

snelle levering, prima pasvorm

16 Fokkerstraat