Goede snelle service

Bezorging binnen en dag en conform planning

Goede spullen, snelle service

Zie bovenn

Nog niets ontvangen

Topkwaliteit!

Het enige ondergoed dat ik nog draag is bamboo basics. Geweldige kwaliteit, duurzaam en steeds snel geleverd!

Snel en goed

Snel bezorgd prima ingepakt.nog niet uitgeprobeerd maar ziet en voelt goed

Mooi duurzaam ondergoed

Weer helemaal tevreden over mijn bestelling. Leuke kleurtjes, duurzaam, goede kwaliteit en snelle levering

Snel geleverd en goede pasvorm

Zit comfortabel en blij dat er geen logo op staat

Snelle levering en 1m2 duurzaamheid gekregen

Zeer snelle levering. Helaas heb ik niet de juiste maat gekozen. Moet dus omruilen, hierover zal ik maandag bellen. Ben benieuwd of dat ook zo makkelijk gaat.

Heerlijk zachte strings

Al een tijd fan van bamboe kleding, sokken, t-shirts en ondergoed maar nu ook de strings. De pasvorm is super, maat klopt en is heerlijk zacht.

Snelle levering van een mooi product

Fijne kwalitatieve tops zeer snel geleverd

Beloofde kwaliteit ervaren is zo aangenaam !

Ik ben al een tijdje fan van Bamboo Basics. Vorige week heb ik voor de eerste keer sokken besteld en hoe goed zitten die ! Lekker zacht en heel mooi van textuur. Ook van de slips ben ik zeer tevreden, heb ook al een setje voor mijn dochter gekocht, is een prima en nuttig cadeau.

Zit perfect. Kruipt niet op.

Vervang per direct al mijn shorts!

Prima geregeld

Zit heerlijk,precies zoals beloofd. Mijn bestelling werd inderdaad de volgende dag geleverd. Ondanks dat het kerstavond was.

Perfect georganiseerd.

Alles prima geregeld. Alleen de 24-uur levering is niet gelukt. Maar daar kan Bamboo Basics ook niks aan doen. Ik ben rondom tevreden.

Snel en goede kwaliteit.

Elke keer snelle levering, juiste maat, en blijft groet in de was

Alles prima zoals altijd

Goede kwaliteit, superzacht ondergoed, snel geleverd

Heerlijke boxers

super comfortabele boxers.

Ervaring met bamboe is positief. Vlotte levering.

Echter DHL heb ik slechte ervaring mee. Nu ook hebben zacht geklopt wat we niet hoorde terwijl we vlak bij de voordeur stonden. Ze rijden geregeld al weg voordat je bij de deur bent. Vriendelijk woord kan er niet vanaf. Gaarne andere pakketdienst nemen. Upc en ptt betere ervaring mee.

Goede prettig dragende stof

Goede prettig dragende stof en zeer cofortabel en is zeker zeer aanbevelends waardig ...!!

Geleverd volgens afspraak

Prima sokken en ondergoed, ga hier zeker mee verder.

Geheel naar verwachting

De bh die ik heb gekocht zit heerlijk. Net genoeg steun en geen irriterende stof of haakjes.

Shirts zitten prima

Zie hierboven. Op levering ook niets aan te merken

Zeer goed product, super snelle levering top

Heel comfortabel

Heel comfortabel. Op advies van anderem gekocht en geem spijt van!

Snelle bezorging, goed product

Ik had t pakje snel in huis. Bamboe voelt inderdaad heerlijk soepel, licht en zacht bij het dragen. Ideaal voor ondergoed.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD