Zeer snelle levering, en goede kwaliteit.

Reeds vermeld.

ZACHT

Ik had 2 seamless padded bh's en 2-pak Bamboo mondkapjes besteld, keurig afgeleverd en mooi verpakt. Inmiddels 1 bh gedragen, zit goed en heerlijk zacht. Ook heb ik mondkapje gedragen, maar beugeltje bij neus ontbreekt, dus lastiger met bril en vrij benauwd terwijl de reguliere kapjes dat minder hebben. Jammer, want de stof van de Bamboo mondkapjes zijn ook van heerlijk zachte stof.

Ik ga meer bestellen

T-shirts zitten perfect.

Heerlijk product

Ik ken het product bamboo al van andere merken, maar deze bevestigd nogmaals het comfort ervan. Top product, zit prettig, help ook de natuur een handje dmv duuurzaamheid

Zeer tevreden!

Kwaliteit, comfort en Belgisch!

Goed passend

Fijne kwaliteit goed passend Alleen de onderbroekjes waren te klein Draag incomatriaal en heb dan bredere onderbroekjes nodig

Prict beantwoordt volledig aan de verwachtingen.

Bamboo ondergoed is echt top

Goede pasvorm en heerlijk zacht

Sluit perfect aan op het lichaam

Goede oplossing

M'n eerste bestelling is zoek geraakt door de pakketbezorger. Maar zonder extra kosten hebben m'n bestelling nogmaals opgestuurd. Grote klasse hoe (snel) ze dit hebben hebben opgelost. Zonder dat ze daar zelf ook maar enige schuld aan hadden. Daar kunnen vele bedrijven een voorbeeld aannemen.

Ik bestel graag weer. Tot nu toe goeie ervaring.

Snelle Levering.

Snel

goede Service

Fijn product, hele snelle levering!!

Bamboo draagt heel fijn, mijn man wil niets anders meer. De bestelling was er de andere dag al.Wij zijn zeer tevreden over Bamboo basics producten.

Mooie producten, minder impact op milieu, snel bezorgd

Ik vind de onderbroeken en shirt erg goed. Fijne stof, prima kwaliteit en snel bezorgd.

Top als altijd!

Als ik ondergoed nodig heb, ga ik standaard naar Bamboo basics. Supersnelle verzending en het ondergoed is zo comfortabel, ik kan niet anders zeggen.

Fijn product, snelle levering

Via cadeaubon bij Bamboo basics terecht gekomen, duidelijke site, mooie producten! Na bestelling volgende dag al in huis. Erg tevreden. Draagcomfort is top!

Zit lekker , snel geleverd , ziet er goed uit wel duur

Snelle en goede service, mooie producten

Snelle en goede service, mooie producten.

Verrassend

Snel geleverd, heerlijke pasvorm. Lingerie voor mannen

Goede kwaliteit

Fijne zachte stof zit heerlijk.

Bamboe Basics, Goed Bezig.

Boxers besteld rond 18 uur, de volgende dag al geleverd ( Belgie ). Boxers zitten super fijn en voelen glad aan. Tot nu toe super content. Nog even afwachten wat ze met de was gaan doen, maar als dat goed gaat. Bestel ik er zeker nog meer.

Snelle verzending en goede service

Ik ontving mijn bestelling erg snel. Er bleek een klein vlekje op een shirt te zitten. Eén berichtje met foto was genoeg om gelijk een nieuwe te krijgen, die kwam de volgende dag al binnen. Erg fijne service. Oh, en ook fijne shirts!

De sokken had ik binnen no time in huis en het zit super comfortabel.

Zit geweldig

De Bamboe Basics zitten geweldig goed en voelen heerlijk zacht aan!

Beste ondergoed tot nu toe!

Top boxers, lekker lang. Kruipen het minste op van alle onderbroeken die ik heb geprobeerd. Toch nog een beetje, dus mocht daar nog iets aangedaan worden komt de laatste ster (wou eigenlijk 4,5 sterren geven, maar dat kan niet)

Prima product, duidelijke informatie

Duidelijke website, prima product, goede verpakking - duidelijke informatie over verzending etc

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD