Prima, geen problemen met levering en artikelen bevallen zeer goed

Fijn ondergoed

De boxers zitten fijn en blijven mooi na het wassen .

fluweelzachte omwikkeling van onze gevoelige lichaamsdelen

ik hou zeer erg van de materie van bamboo ondergoed het voelt als een tweede huid en is nog goed voor de natuur ook dus waarom nog veranderen?

Snelle levering!

Snelle levering en mooi verpakt. Jammer dat de t-shirts zodanig dun zijn dat het alleen leuk is als je maatje 34/36 hebt. Ik heb zelf maat 38 maar maat medium was te strak. Jammer.

perfect

Goede kwaliteit. Snelle levering.

Fijne kleding met oog voor milieu.

Lekkere basiskleding, kan overal onder en met oog voor duurzaamheid

Snelle levering prima product

Goede seamless slips. Mooi!

Geweldig.

Dit product voldoet in z'n geheel aan de verwachtingen. Het zit heerlijk en ook de prijs - kwaliteit verhouding vind ik goed. Bovendien vind ik dat dit product lang mee gaat.

Snelle levering van hele fijne shirts! Zitten als gegoten en fijn, zacht materiaal. Ga er zeker meer van bestellen!

Fijne artikelen , mooi en goed verpakt , snelle levering

De onderbroeken zitten heerlijk!

De onderbroeken zitten heerlijk en zijn lekker zacht. Erg tevreden met mijn aankoop!

Superfijn en zacht ondergoed

Snelle levering en ontzettend zacht ondergoed, zit heerlijk en valt op maat.

Ik ben tevreden over de zending !

Ik heb een broekje gepast en hij zit prima !!

Snelle levering en perfecte spullen

Wisselend

Heren onderbroeken zijn prima. De ondershirts met korte mouwen waren heel dun en te groot als ondershirt (die moeten bij mij lekker strak zitten), die heb ik aan mijn zoon gegeven. De ondershirts met lange mouwen waren veel te klein (veel te korte basis en mouwen veel te kort), die heb ik aan mijn dochter gegeven. De sokken zijn OK.

Goede pasvorm, fijn draagcomfort. Heb al eerder besteld en een uitgebreidere review geplaatst.

Snel geleverd en zit heerlijk

Slipjes hebben een mooie kleur en zitten goed, evenals de shirts met lange mouwen.

Goede ervaring.

Snelle service. Het blijft lastig om vanaf een plaatje te oordelen over het produkt. Mn ondergoed is lastig. Hoe valt het. Hoe zit het. Model.

Waanzinnig

heerlijk zacht

Mooi ondergoed, voelt heerlijk. Goeie pasvorm

fijn om te dragen

lekker om te dragen en zeer snel geleverd

Ik wacht nog op bericht!

Mijn retourzending is 24 nov aangekomen. Wacht nu op bericht dat het artikel met andere maat is verzonden…. Eerste zending en artikelen met goede maat zijn prima.

Zalig

Zalig om te dragen

Makkelijk besteld en netjes afgeleverd

Makkelijke besteld en de levering was netjes verpakt en bezorgd.

Bestelling zonder problemen.

Dan een keer bij Banboo Basics besteld en alles voldoet aan de verwachtingen. Mooie kwaliteit ondergoed. Ik ben tevreden.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD